Бальзам-ополіскувач Pantene Слияние с природой Укрепление и Блеск 200 мл (5410076582563) - AT158977 - купити Бальзами-ополіскувачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бальзам-ополіскувач Pantene Слияние с природой Укрепление и Блеск 200 мл (5410076582563) - AT158977 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Бальзам-ополіскувач Pantene Слияние с природой Укрепление и Блеск 200 мл (5410076582563)

Бальзам-ополіскувач Pantene Слияние с природой Укрепление и Блеск 200 мл (5410076582563) - AT158977

Код товару: AT158977
Немає в наявності
Короткий опис:
Призначення укріплення, надання блиску, Класифікація мас-маркет, Стать для жінок, Тип волосся для ослабленого волосся, Об`єм 200 мл, Країна-виробник Румунія,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Pantene
Призначення укрепление, придание блеска
Классификация масс-маркет
Тип волос для ослабленных волос
Пол для женщин
Об`єм 200 мл
Страна-производитель Румыния
Возрастная группа от 18 месяцев
Опис

Придбати Бальзам-ополіскувач Pantene Слияние с природой Укрепление и Блеск 200 мл (5410076582563) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бальзам-ополіскувач для волосся Злиття з Природою "Зміцнення та Блиск"

Це чудовий бальзам-ополіскувач, природні сили якого зміцнюють слабкі волосся і наповнюють його енергією. Дозволяє відновити волосся по всій довжині, підтримуючи блиск і доглянутий вигляд. Входить в косметичну серію «Злиття з Природою», запропонувала принципово новий, діючий підхід до дбайливому догляду за волоссям. Завдяки інноваційній формулі, оновленій упаковці і запаху забезпечуються приємні відчуття і чудовий результат.

У складі присутня інноваційний компонент – екстракт касії. Досвідчені наукові співробітники компанії вдосконалили творіння природи, першими розробивши і запатентувавши технологію, яка зробила можливим активізація природних здібностей рослини. Фахівці зуміли змінити поверхневий заряд полімеру касії, тому екстракт тривалий час знаходиться на волоссі, роблячи зміцнювальний вплив на пошкоджені ділянки. Також формулу збагатили пантенолом, який відповідальний за живильний і зволожуючий ефект. Він допомагає засобу боротися з шкірним свербінням, робить волосся м'яким і шовковистим.

Спосіб застосування: рівномірно нанесіть на вологе волосся. Ретельно змийте.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані