Тримач для кабелю PowerPlant CC-947 (Black) * 2 (CA910434) - AT159142 - купити Інші кабелі в Києві й Україні, доступні ціни на Тримач для кабелю PowerPlant CC-947 (Black) * 2 (CA910434) - AT159142 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Тримач для кабелю PowerPlant CC-947 (Black) * 2 (CA910434)

Тримач для кабелю PowerPlant CC-947 (Black) * 2 (CA910434) - AT159142

Код товару: AT159142
В наявності
99 грн
Короткий опис:
Комплектація 2 шт., Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір Чорний
Виробник PowerPlant
Опис

Придбати Тримач для кабелю PowerPlant CC-947 (Black) * 2 (CA910434) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тримач для кабелю PowerPlant CC-947 (Black) * 2 (CA910434) - ефективний органайзер для ваших проводів, допоможе навести порядок на вашому робочому столі або в автомобілі. Підходить для будь-яких кабелів діаметром 5 мм. Легко встановлюється і займає мінімум місця.

Особливості:

Утримуваний діаметр - 5 мм

Кріплення - спінений скотч

Кількість утримуваних кабелів - 1 х 5 шт

Кількість в упаковці - 2 шт

Сумісні кабелі - USB, VGA, HDMI, кабелі навушників, кабелі живлення і інші кабелі

Компанія PowerPlant спеціалізується на виробництві електротехнічної та електронної продукції. Дане українське підприємство було утворено в 2007 році. Асортимент продуктів, що випускаються під торговою маркою PowerPlant, складається з таких аксесуарів для відео-, фототехніки і мобільної електроніки, як блоки живлення, акумулятори та зарядні пристрої, а також, з універсальних мобільних пристроїв, і фото і відео кабелів. Крім того, компанія пропонує ряд високоякісних аксесуарів для професійного фотографування.

Виробничі потужності підприємства розташовані на території Китаю. Вся продукція під торговою маркою PowerPlant характеризується першокласним якістю, до того ж, вона сертифікована відповідно до українських стандартів. На кожну одиницю товару під своїм брендом виробник надає гарантію терміном в один рік. Своїми головними пріоритетами компанія PowerPlant називає повне задоволення бажань, потреб і потреб своїх споживачів, міцне утвердження свого імені не тільки на українському, а й на міжнародному ринку, а також, постійний якісний ріст асортименту пропонованих продуктів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані