Кулер до корпусу Vinga 8025 - AT159809 - купити Вентилятори до корпусів в Києві й Україні, доступні ціни на Кулер до корпусу Vinga 8025 - AT159809 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кулер до корпусу Vinga 8025
Кулер до корпусу Vinga 8025
Кулер до корпусу Vinga 8025

Кулер до корпусу Vinga 8025 - AT159809

Код товару: AT159809
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Розмір 80 х 80 х 25 мм, Тип роз'єму підключення 4pin (Molex), Максимальна швидкість обертання вентиляторів 1500RPM, Діаметр вентиляторів 80 мм, Кількість вентиляторів 1, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Розмір 80 х 80 х 25 мм
Диаметр вентиляторов 80 мм
Тип разъема подключения 4pin (Molex)
Матеріал пластик
Напряжение питания вентиляторов 12В
Ток потребляемый вентиляторами 0.2 А
Энергопотребление вентиляторов 2.4 Вт
Уровень шума 18dB
Максимальная скорость вращения вентиляторов 1500 об/мин
Опис

Придбати Кулер до корпусу Vinga 8025 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вся потужність, споживана комп'ютерним "залізом", виділяється в тепло. Як правило, системою споживається і, йде в тепло від 40% до 80% від номінальної потужності блоку живлення. Штатного вентилятора в блоці живлення для відведення навіть мінімальної потужності може бути недостатньо. Тому кращим рішенням для відводу тепла з корпусу буде придбання додаткового кулера.

Vinga 8025  - це 80-ти міліметровий вентилятор для видалення теплого повітря з корпусу з комфортним рівнем шуму і низьким енергоспоживанням. Кулер відповідає стандарту RoHS (англ. Restriction of Hazardous Substances), виготовлено тільки з екологічно-чистих матеріалів. 

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані