Шампунь Head & Shoulders против перхоти Sports Fresh 600 мл (4015600767785) - AT161060 - купити Шампуні в Києві й Україні, доступні ціни на Шампунь Head & Shoulders против перхоти Sports Fresh 600 мл (4015600767785) - AT161060 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Шампунь Head & Shoulders против перхоти Sports Fresh 600 мл (4015600767785)

Шампунь Head & Shoulders против перхоти Sports Fresh 600 мл (4015600767785) - AT161060

Код товару: AT161060
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об`єм 600 мл, Призначення проти лупи, Тип волосся для всіх типів волосся, Стать для чоловіків, Країна-виробник Румунія,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 600 мл
Страна-производитель Румыния
Пол для мужчин
Призначення против перхоти
Тип волос для всех типов волос
Виробник Head & Shoulders
Опис

Придбати Шампунь Head & Shoulders против перхоти Sports Fresh 600 мл (4015600767785) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ефективний шампунь проти лупи створений спеціально для активних людей, які займаються спортом і екстремальними видами діяльності. Перевірено дерматологами. Шампунь розроблений фахівцями компанії Head & Shoulders і поєднує в собі ефективні доглядають компоненти для дбайливої турботи про волоссі і шкірі. Він збагачений ментолом, який симулює кровообіг в клітинах і прискорює оновлення шкіри, ефективно позбавляє від лупи і зміцнюючи волосся. Зміцнюється місцевий імунітет і прискорює процес росту волосся. Вітамін Е покращує структуру волосся і наповнює шкіру поживними речовинами.

Регулярне використання шампуню проти лупи Head & Shoulders Sports Fresh допомагає прибрати до 100% лупи і поліпшити стан волосся. Засіб дуже добре піниться і дарує приголомшливе освіження на весь день!

Спосіб застосування: Нанесіть необхідну кількість шампуню на вологі волосся. Спіньте масажними рухами, потім змийте теплою водою.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані