Миюча рідина для прибирання Sodasan для туалета 750 мл (4019886020008) - AT161602 - купити Миючі рідини для прибирання в Києві й Україні, доступні ціни на Миюча рідина для прибирання Sodasan для туалета 750 мл (4019886020008) - AT161602 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купить мышку комп, обратите внимание на дрон купить, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар комнатная метеостанция, купить с доставкой в Житомир, рекомендуем вам вр, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с сырье 3d, либо компьютер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить экран видеопроектора в нашем магазине, а также принтер пластиковых с доставкой по Полтаве.
  • Выгодные цены на настольные метеостанции, предлагаем вам сделать выбор рубанок ручной и заказать с доставкой в Кременчуге.
Миюча рідина для прибирання Sodasan для туалета 750 мл (4019886020008)

Миюча рідина для прибирання Sodasan для туалета 750 мл (4019886020008) - AT161602

Код товару: AT161602
В наявності
287 грн
Короткий опис:
Застосування для унітазу, Тип органічний, Забруднення стійкі забруднення і відкладення, жир, вапняний наліт, бруд, Поверхня чавун, акрил, Об'єм/Вага 0.75 л, Особливості Наявність сертифіката для органічної продукції: Ecocert / Eco-Garantie / Vegan,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип органический
Загрязнение устойчивые загрязнения и отложения, известковый налет, жир, грязь
Поверхность чугун, акрил
Объем/Вес 0.75 л
Особливості Наличие сертификата для органической продукции: Ecocert / Eco-Garantie / Vegan
Способ применения Перед использованием взболтать. Нанесите на поверхность унитаза и под ободок. В случае сильных загрязнений оставьте на 10-15 мин
Состав > 30% вода / < 5% ПАВ сахара / Сульфат спирта кокосового масла / Лимонная кислота / Ксантановая камедь / Эфирные масла
Упаковка пластиковая емкость
Срок годности 36 мес.
Страна-производитель Германия
Применение для унитаза
Виробник Sodasan
Опис

Придбати Миюча рідина для прибирання Sodasan для туалета 750 мл (4019886020008) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Sodasan - по-чесному висококонцентровані засоби з високою ефективністю!

Миюча рідина для прибирання Sodasan для туалету 750 мл (4019886020008) - це очищувач для туалету зі свіжим природним ароматом, ефективно видаляє вапно і бруд. Завдяки своїй густоті більш економний і ефективний у використанні. Спеціальна формула дозволяє затримуватися засобу навіть на вертикальних поверхнях і ефективно видаляти сечовий і водяний камінь, вапняні відкладення, а також інші забруднення і залишки жиру.

Хлорофіл у складі гелю додатково надає антибактеріальний ефект. Під час чищення не виділяються їдкі пари, що робить його безпечним у використанні. 
Перед використанням збовтати. Нанесіть на поверхню унітазу і під ободок. У разі сильних забруднень залиште на 10-15 хвилин. Змийте водою.

Продукція SODASAN - гарантія безпеки для здоров'я людини і навколишнього середовища, що підтверджено міжнародними еко-сертифікатами Eco - garantie, Ecocert і такими організаціями, як Greenpeace, Vegan society і Prima - Klima - Weltweit.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані