М'яка іграшка AURORA Yoohoo Лев 12 см (90663B) - AT161835 - купити М'які іграшки в Києві й Україні, доступні ціни на М'яка іграшка AURORA Yoohoo Лев 12 см (90663B) - AT161835 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

М'яка іграшка AURORA Yoohoo Лев 12 см (90663B)

М'яка іграшка AURORA Yoohoo Лев 12 см (90663B) - AT161835

Код товару: AT161835
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип інші тварини, Вік від 3 років, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Матеріал виготовлення гіпоалергенний матеріал, Розмір 12 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст от 3 лет
Пол для мальчиков, для девочек
Розмір 12 см
Материал изготовления гипоаллергенный материал
Тип другие животные
Виробник Aurora
Опис

Придбати М'яка іграшка AURORA Yoohoo Лев 12 см (90663B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

М'яка іграшка AURORA Yoohoo Лев 12 см (90663B) - це кумедний м'який лев Yoohoo яскравого кольору, який стане відмінним подарунком для малечі і не тільки, адже цій іграшці під силу підняти настрій і подарувати масу позитиву. Відмітна особливість іграшок компанії AURORA - незвичайний і яскравий дизайн, а ще - різноманітність матеріалів, кольорів і розмірів. Іграшка виготовлена з екологічно чистих матеріалів, високоякісного плюшу та гіпоалергенного синтепону. Не деформується й не втрачає зовнішній вигляд при машинному пранні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані