Веб-камера Logitech ConferenceCam Connect (960-001034) - AT016218 - купити Вебкамери в Києві й Україні, доступні ціни на Веб-камера Logitech ConferenceCam Connect (960-001034) - AT016218 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Веб-камера Logitech ConferenceCam Connect (960-001034)

Веб-камера Logitech ConferenceCam Connect (960-001034) - AT016218

Код товару: AT016218
В наявності
17 695 грн
Короткий опис:
Стандарт роздільної здатності відео Full HD, Кількість пікселів 3 МП, Мікрофон вбудований мікрофон, Кріплення настільний, Особливості дистанційне керування, Максимальна роздільна здатність відео 1920 x 1080 пікселів,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Logitech
Стандарт видеоразрешения Full HD
Количество пикселей 3 МП
Микрофон вбудований мікрофон
Особливості дистанционное управление
Крепление настольное
Максимальное разрешение видео 1920 x 1080 пикселей
Максимальная частота кадров до 30 кадров/с
Фокусировка авто
Інтерфейс Bluetooth / USB
Системные требования Windows 7, Mac OS X 10.7, Windows 8.1
Розміри 304.2 х 75 х 75 мм
Вага 766 г
Колір Сірий, Чорний
Опис

Придбати Веб-камера Logitech ConferenceCam Connect (960-001034) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Завдяки стильній і компактній конструкції, простоті настройки веб-камери Logitech ConferenceCam Connect (960-001034) і зручності її використання у вас з'явиться більше можливостей для спільної роботи в будь-яких умовах. Камера оптимізована для спільної роботи від 1 до 6 чоловік, забезпечує відтворення відео у форматі 1080p HD і об'ємне звучання, а також підтримує бездротове дублювання екрану, що дозволяє значно підвищити ефективність роботи практично в будь-яких умовах. Чудові акустичні характеристики гарантують високу якість передачі звуку, дозволяючи співрозмовникам відмінно чути один одного в радіусі більше 3,5 м. Два широконаправлені мікрофона з діапазоном дії більше 3,5 м. Частотний діапазон: 100 Гц - 16 кГц. Чутливість: -34 дБ +/- 3 дБ. Спотворення: менше 1% при 1 кГц, 65 дБ. Колонки: частотний діапазон: 140 Гц - 16 кГц. Чутливість: 83 дБ SPL +/- 3 дБ при 1 В / 0,5 м. Максимальна вихідна потужність: 91 дБ SPL на відстані 0,5 м. Спотворення: менше 5% на 200 Гц.

Автоматичне фокусування на співрозмовниках і предметах забезпечує надзвичайно високу роздільну здатність незалежно від положення об'єктива. Для проведення конференцій в межах обчислювального середовища користувачам необхідно просто підключити ПК або комп'ютер Mac або скористатися бездротовим підключенням для дублювання екрану і сполучення аудиоустройства із сумісним мобільним пристроєм. 90-градусне поле огляду з цифровим панорамированием, регулюванням нахилу і 4-кратним цифровим масштабуванням у форматі Full HD - ідеальний вибір для невеликих групових конференцій. Завдяки технології луна-і шумозаглушення виникає відчуття, що учасники бесіди знаходяться в одному приміщенні.

Повна свобода спілкування без проводів: здійснення відеодзвінків / дублювання екрану протягом 3:00 або використання пристрою гучного зв'язку протягом 15 годин при повному заряді батареї (заряджається через USB-порт або від мережі змінного струму). Підключіться до камери Logitech ConferenceCam Connect за допомогою бездротового зв'язку, щоб переглядати презентації, таблиці, відео та інтернет-сторінки, збережені на мобільному устройстве2, на екрані телевізора. Стандарт стиснення H.264 UVC 1.5 масштабована кодуванням відео (SVC). Завдяки їм звільняється смуга пропускання ноутбука, оскільки камера сама обробляє відео, що забезпечує більш плавний відеопотік в таких додатках, як Microsoft® Lync ™ 2013. Технологія бездротового зв'язку малого радіусу дії (NFC). Піднесіть мобільний пристрій, що підтримує технологію NFC, до головної консолі Logitech ConferenceCam Connect і злегка струсіть його над нею, щоб миттєво підключити до нього веб-камеру і насолоджуватися чудовою якістю звучання завдяки пристрою гучного зв'язку професійного рівня. Швидке підключення будь-якого пристрою з підтримкою Bluetooth® до вбудованого пристрою гучного зв'язку без зайвих зусиль.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані