Іграшкова зброя Mission Target Лук со стрелами Охотник (MY47877) - AT163031 - купити Іграшкова зброя в Києві й Україні, доступні ціни на Іграшкова зброя Mission Target Лук со стрелами Охотник (MY47877) - AT163031 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Іграшкова зброя Mission Target Лук со стрелами Охотник (MY47877)

Іграшкова зброя Mission Target Лук со стрелами Охотник (MY47877) - AT163031

Код товару: AT163031
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вид зброї лук, Тип зброя, Вікова група від 5 років, Тип боєприпасів стріли (з присосками), Комплектація лук, 3 стріли, Колір червоний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вид оружия лук
Тип оружие
Возрастная группа от 5 лет
Тип боеприпасов стрелы (с присосками)
Комплектація лук, 3 стрелы
Колір красный
Виробник Mission Target
Опис

Придбати Іграшкова зброя Mission Target Лук со стрелами Охотник (MY47877) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Іграшкова зброя Mission Target Лук зі стрілами Мисливець (MY47877)

Набір для стрільби з лука — чудовий подарунок для активної гри.

Хлопці обожнюють слухати історії про хоробрих індіанців! Їх бойове розмалювання, звучні імена, і, звичайно ж, лук зі стрілами залучають хлопчаків і вражають їх фантазію. Стрільба з лука є ідеальною альтернативою марному спокійному сидінню за комп'ютером. З такою іграшковою зброєю хлопчисько зможе розіграти безліч сюжетно-рольових ігор і влаштувати серед своїх друзів справжнє змагання. Переможе в ньому найвлучніший і спритний! Яскравий і легкий іграшковий лук зі стрілами «Мисливець» від торгової марки Mission Target обов'язково сподобається вашому синочкові! Адже кожному маленькому хулігану хочеться приміряти на себе роль героя улюблених пригодницьких книжок та мультфільмів. За допомогою цього лука можна стріляти на відстань до 10 метрів! У комплекті є все необхідне для захоплюючої гри: мішень, сагайдак і міцні стріли. Міцний і легкий матеріал дозволить утримати іграшку навіть самим маленьким хлопчикам. Така гра допоможе розвинути силу рук, окомір і спритність. Швидше беріть іграшковий лук і вперед на пошуки пригод!

Вікова група: від 6 років
Матеріал: пластмаса
Розміри, см: 74 х 23.5 х 4.5
Комплект поставки: лук, 3 стріли, мішень

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані