Сокира Grand Way 2760 UA - AT163070 - купити Топори в Києві й Україні, доступні ціни на Сокира Grand Way 2760 UA - AT163070 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Сокира Grand Way 2760 UA

Сокира Grand Way 2760 UA - AT163070

Код товару: AT163070
Немає в наявності
Короткий опис:
Вид туристичний, Довжина 30 см, Кількість один предмет, Матеріал сталь, Форма леза округла, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вид туристический
Количество один предмет
Матеріал пластик, стальной
Форма лезвия округлая
Довжина 30 см
Колір Чорний
Твердость стали 55 HRC
Покриття гума
Особливості анти скользящие покрытие
Чехол / ножны чохол
Виробник Grand Way
Вага 308 г
Опис

Придбати Сокира Grand Way 2760 UA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сокира Grand Way 2760 UA - це практична і надійна сокирка суцільнометалевої конструкції.
У ній поєднується – сучасний технологічний дизайн і функціональність, властива класичним моделям.
Топірець оснащений ергономічною ручкою з резинополімеру, яка характеризується анатомічністю форм і служить також і демпфером, що знижує віддачу при рубці.
Крім того, на рукояті є насічка, що запобігає ковзанню сокири в руках.
Топірець Grand Way 2760 UA однаково зручний як для голих рук, так і одягнених в рукавички.
У закінченні рукоятки зроблено отвір для закріплення темляка або страхувального шнура, які запобігають втраті сокири і полегшують роботу при інтенсивних роботах.
Більша частина поверхні сокири має чорне захисне покриття, нанесене туди способом оксидування, і яке призначене для захисту сокири від іржі, та механічних пошкоджень.
Оскільки топірець Grand Way 2760 UA володіє компактністю і невеликою вагою, це підвищує зручність його носіння, а обсягу в рюкзаку або багажнику вашої машини він займає небагато.
Топірець не сковує рухів, коли висить у вас на поясі і не перевантажує ваше спорядження, що особливо актуально для піших туристів в лісовій місцевості.
Сокира Grand Way 2760 UA – хороший помічник в роботі з деревом та іншими природними матеріалами – він допоможе вам з рубкою гілок, заготівлею дров для готування або обігріву, стане у нагоді при будівництві куренів і навісів.
Обух і інші незаточені частини сокири Grand Way 2760 UA можна використовувати в якості імпровізованого молотка, наприклад, для того, щоб забивати кілочки, рогатки для вудки або багаття, або доламувати підрубану гілку або кістка.
Grand Way 2760 UA - це невелика, але досить функціональна сокира, яка добре підійде всім любителям туризму, полювання, риболовлі та іншого проведення часу на природі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані