Набір для творчості PlayGo Пиццерия (8582) - AT163525 - купити Набори для творчості в Києві й Україні, доступні ціни на Набір для творчості PlayGo Пиццерия (8582) - AT163525 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Набір для творчості PlayGo Пиццерия (8582)

Набір для творчості PlayGo Пиццерия (8582) - AT163525

Код товару: AT163525
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип набір для ліплення, Вік від 3 років, Стать для хлопчиків і дівчат, Матеріал пластик, тісто, папір, Розмір 18 х 6 х 28 см, Комплектація 3 баночки з пластиліном, форми та інструменти для виготовлення піци, картонна коробка для продажу піци на винос,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мальчиков и девочек
Матеріал пластик, тесто, бумага
Возраст от 3 лет
Розмір 18 х 6 х 28 см
Комплектація 3 баночки с пластилином, формочки и инструменты для изготовления пиццы, картонная коробка для продажи пиццы на вынос
Тип набор для лепки
Виробник PlayGo
Опис

Придбати Набір для творчості PlayGo Пиццерия (8582) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Такий набір пластиліну стане відмінним подарунком для Вашого малюка і дасть йому можливість спробувати себе в ролі справжнього шеф-кухаря піцерії. В комплект входять 3 баночки з пластиліном, форми та інструменти для виготовлення піци, а також картонна коробка для продажу піци на винос.

За допомогою пластичного пластиліну можна створити величезну кількість фігурок їжі. Граючи з цим набором, дитина дізнається магію зміни кольору. Для початківців чарівників на упакуванні є інструкція по змішуванню кольорів у таблиці.
По закінченні гри пластилін потрібно щільно закрити, тоді на наступний день можна буде робити знову.

Ліплення з пластиліну розвиває дрібну моторику, що в свою чергу впливає на розвиток мови і мислення, сприяє розвитку тривимірного сприйняття форми, уміння відчувати і передавати образотворчими засобами об'єм і простір, уяву, креативність, знімає емоційну напругу.
Особливості:
Матеріал: пластик, пластилін, картон
Розмір упаковки: 18х6х28 см
Вік: від 3 років

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані