Bluetooth-гарнітура Plantronics Explorer 500 White (203622-65) - AT016421 - купити Bluetooth-гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Bluetooth-гарнітура Plantronics Explorer 500 White (203622-65) - AT016421 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Bluetooth-гарнітура Plantronics Explorer 500 White (203622-65)

Bluetooth-гарнітура Plantronics Explorer 500 White (203622-65) - AT016421

Код товару: AT016421
Немає в наявності
Короткий опис:
Клас гарнітури Стильний дизайн, Ультралегкі, Моногарнітури, Радіус дії до 10 метрів, Особливості Multipoint, Колір Біла, Комплектація Гарнитура, зарядний пристрій,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Plantronics
Класс гарнитуры Стильный дизайн, Ультралегкие, Моногарнитуры
Радіус дії 10 м
Особливості Multipoint
Колір белая
Комплектность Гарнитура, зарядное устройство
Опис

Придбати Bluetooth-гарнітура Plantronics Explorer 500 White (203622-65) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Bluetooth-гарнітура Plantronics Explorer 500 White - Bluetooth-гарнітура для мобільного телефону з сертифікованою технологією передачі голосу в HD-якості, голосовим управлінням смартфоном, багатомовними повідомленнями. Поставляється із зарядним кабелем USB і зарядним пристроєм для автомобіля.

Звільніть руки при управлінні телефоном або фаблет. Забудьте про заплутуючі дротові навушники і скористайтеся перевагами бездротових технологій: віддавайте голосові команди Siri для набору номерів, запитуйте нагадування у Cortana або прослуховуйте вказівки Google.

Гарнітура дозволяє повноцінно використовувати сертифіковану GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) технологію передачі голосу в HD-якості на телефонах і в мережах з підтримкою широкосмугової передачі. Вас завжди буде чутно завдяки можливості передачі мови в HD-якості і нашим фірмовим технологіям придушення шуму вітру й сторонніх звуків.

Виберіть російську мову, і ви зможете прослуховувати на ньому важливі голосові повідомлення про стан, такі як повідомлення про необхідність зарядки, відновлення перерваного з'єднання і багато іншого.

Підключіть Bluetooth-гарнітуруe до зарядного USB-кабелю і пристебніть його до сумки або ключам, щоб завжди тримати гарнітуру під рукою. Тепер не треба шукати зарядний кабель - він завжди поруч.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані