Машина Toy State Молния Quick 'N Sik 13 см (90604) - AT164811 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Машина Toy State Молния Quick 'N Sik 13 см (90604) - AT164811 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Машина Toy State Молния Quick 'N Sik 13 см (90604)

Машина Toy State Молния Quick 'N Sik 13 см (90604) - AT164811

Код товару: AT164811
В наявності
303 грн
Короткий опис:
Тип автомобілі, Стать для хлопчиків, Вікова група від 3 років, Розмір 13 см, Матеріал пластик, Елементи живлення 3 x AG13 (LR44),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Комплектація автомобиль
Пол для мальчиков
Возрастная группа от 3 лет
Розмір 13 см
Матеріал пластик
Элементы питания 3 x AG13 (LR44)
Колір Сірий
Тип автомобили
Виробник Toy State
Опис

Придбати Машина Toy State Молния Quick 'N Sik 13 см (90604) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Машина-блискавка Quick N Sik вражає своїм деталізованим дизайном Hot Wheels! Іграшка оснащена світловими, звуковими ефектами та музикою. Поки грає музика автомобіль тричі змінює колір! Неймовірно! Також змінює колір з кожним натисканням! Машина виготовлена з дуже якісного пластика і практично всіма елементами нагадує справжнього свого прабатька. Дитина точно оцінить цю особливість по достоїнству.

Рекомендований вік: від 3-х років. Елементи живлення: 3 x LR44 (входять у комплект).

Американська компанія Toy State була заснована в 1984-му році. Назва бренду можна перевести, як «держава іграшок». Зараз даний виробник є одним зі світових лідерів на ринку таких дитячих товарів, як іграшкова будівельна техніка. Асортимент іграшок, складається з різних моделей спеціалізованих ліцензійних машинок, обладнаних звуковими і світловими ефектами. В модельному ряді продукції від даного виробника присутні іграшкові навантажувачі, бульдозери, екскаватори, евакуатори, самоскиди, катки, в тому числі, копії реальних прототипів відомих марок автомобілів і техніки. Товари, що пропонуються даним виробником, характеризуються абсолютною безпекою для малюків і першокласним якістю, що підтверджується наявністю сертифікатів від європейських і американських профільних організацій.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані