Операційна система Microsoft Windows 10 Home x32 Ukrainian OEM (KW9-00162) - AT016482 - купити Операційні системи в Києві й Україні, доступні ціни на Операційна система Microsoft Windows 10 Home x32 Ukrainian OEM (KW9-00162) - AT016482 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Операційна система Microsoft Windows 10 Home x32 Ukrainian OEM (KW9-00162)

Операційна система Microsoft Windows 10 Home x32 Ukrainian OEM (KW9-00162) - AT016482

Код товару: AT016482
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Версія Windows Домашня, Мова прикладної програми український, Тип продукту OEM - версія, Розрядність 32-розрядні, Тип користувача для збирачів систем (OEM), Версія Windows 10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип продукта OEM - версия
Носитель DVD
Версия Windows Домашняя
Разрядность 32-разрядные
Язык приложения украинский
Тип пользователя для сборщиков систем (OEM)
Виробник Microsoft
Опис

Придбати Операційна система Microsoft Windows 10 Home x32 Ukrainian OEM (KW9-00162) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Програмна продукція Microsoft Windows 10 Home x32 Ukrainian (KW9-00162)
DSP OEI (OЕМ) - версія програмного забезпечення призначена для складальників і виробників персональних комп'ютерів. Windows 10 настільки звична і зручна, що ви відчуєте себе фахівцем. Меню «Пуск» повернулося в розширеному вигляді, крім того, ми спростили доступ до ваших закріпленим додаткам і обраному. Ця система швидше запускається і відновлює роботу, має вбудовані функції забезпечення безпеки для захисту вас і ваших даних, а також розрахована на роботу з вже наявним у вас програмним забезпеченням та обладнанням. Вона об'єднує в собі сильні сторони Windows 8 і Windows 7.

Windows 10 поставляється з Microsoft Edge - повністю оновленим браузером, який орієнтований на зручність роботи в мережі. Пишіть або вводьте замітки прямо на веб-сторінках і обмінюйтеся ними з іншими користувачами, читайте статті, не відволікаючись на сторонні чинники, і зберігайте вподобані матеріали для подальшого використання. Включивши Кортану, ви отримаєте можливість оперативно виконувати інші типові дії, такі як бронювання і перегляд оглядів, при цьому вам не потрібно переходити на інші сторінки.

Легко прикріплюйте до чотирьох додатків і переглядайте всі і відразу. Ви можете навіть створювати віртуальні робочі столи, якщо вам не вистачає місця або хочеться об'єднати ваші справи по проектам. Представляємо новий Магазин Windows, унифицирующий процедуру здійснення покупок на всіх пристроях під управлінням Windows 10. Переглядайте асортимент на комп'ютері, телефоні або планшеті і придбайте цифровий вміст, в тому числі програми, ігри, музику, фільми і телепрограми.

Налаштуйте меню «Пуск», закріплюючи практично що завгодно, включаючи додатки, друзів і плейлисти. Так вони завжди будуть з вами. А в подивившись на живі плитки ви відразу дізнаєтеся головні події - навіть не відкриваючи програми. Continuum - це унікальна технологія, яка дозволяє вашим додаткам працювати однаково добре на будь-яких пристроях. На комп'ютерах 2в1 екран можна налаштувати для роботи як з сенсорним управлінням, так і з клавіатурою і мишею. У Windows 10 вбудовано безліч чудових додатків, таких як «Карти», «Фотографії», «Пошта і календар», «Музика» і «Фільми та телепередачі»

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані