Порошок для чищення Sodasan для посудомоечных машин 2 кг (4019886024204) - AT165515 - купити Пом'якшувачі води в Києві й Україні, доступні ціни на Порошок для чищення Sodasan для посудомоечных машин 2 кг (4019886024204) - AT165515 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Порошок для чищення Sodasan для посудомоечных машин 2 кг (4019886024204)

Порошок для чищення Sodasan для посудомоечных машин 2 кг (4019886024204) - AT165515

Код товару: AT165515
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип органічний, Призначення для усіх видів посуду, Забруднення жир, бруд, Поверхня склокераміка, скло, Об'єм/Вага 2 кг, Особливості Наявність сертифіката органічної продукції: Ecocert / Eco-Garantie / Vegan,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип органический
Призначення для всех видов посуды
Загрязнение жир, грязь
Поверхность стеклокерамика, стекло
Объем/Вес 2 кг
Особливості Наличие сертификата органической продукции: Ecocert / Eco-Garantie / Vegan
Способ применения Придерживайтесь рекомендаций вашей посудомоечной машины. При среднем загрязнении и средней жесткости воды достаточно 15 г (1 ст.
Состав > 30% сода / 15-30% силикатов / Три цитрат натрия / 5-15% перкарбонат натрия / < 5% полиаспартат / иминодисукцинат
Упаковка картонная
Срок годности 36 мес.
Страна-производитель Германия
Виробник Sodasan
Опис

Придбати Порошок для чищення Sodasan для посудомоечных машин 2 кг (4019886024204) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Порошок для чищення Sodasan для посудомийних машин 2 кг (4019886024204)
Якісне та безпечне миття посуду без зайвих зусиль. Справляється з сильними забрудненнями, засохлими залишками їжі, жиром, слідами від губної помади і т. д. Захищає посуд від вапняного нальоту, надає блиск посуді, економічний у використанні. На 30% ефективніше будь-яких таблеток для посудомийних машин. Для отримання найкращого результату рекомендується додавати сіль і ополіскувач для посудомийної машини Sodasan. Піклується про посуд і посудомийній машині.

Не залишає запаху! За рахунок високої концентрації органічних миючих компонентів, що входять до складу, порошок економічний у використанні на 30%, якщо порівнювати з таблетками для посудомийних машин. Зберігати в сухому місці. Не підходить для срібла, кришталю та порцеляни з ручним розписом. Спосіб застосування порошку для чищення Sodasan: одна столова ложка (15 г) - на один цикл миття, при середній жорсткості води і середньому забрудненні. 

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані