Ігровий набір Big Motors Железная дорога с 9 вагонами (19033-8) - AT166253 - купити Ігрові набори в Києві й Україні, доступні ціни на Ігровий набір Big Motors Железная дорога с 9 вагонами (19033-8) - AT166253 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ігровий набір Big Motors Железная дорога с 9 вагонами (19033-8)

Ігровий набір Big Motors Железная дорога с 9 вагонами (19033-8) - AT166253

Код товару: AT166253
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Стать для хлопчиків, Матеріал пластик, Серія залізниці, Вікова група від 3 років, Розміри упаковки 57 x 4 x 37 см, Комплектація рейки вигнуті - 13 шт., прямі рейки - 4 шт., рейки з розвилкою - 2 шт., локомотив 1 шт., вагони - 9 шт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мальчиков
Серія железные дороги
Возрастная группа от 3 лет
Размеры упаковки 57 x 4 x 37 см
Комплектація рельсы изогнутые – 13 шт., прямые рельсы – 4 шт., рельсы с развилкой – 2 шт., локомотив 1 шт., вагоны – 9 шт
Матеріал пластик
Виробник Big Motors
Опис

Придбати Ігровий набір Big Motors Железная дорога с 9 вагонами (19033-8) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ігровий набір Big Motors Залізниця з 9 вагонами (19033-8)

Залізниця – це улюблена іграшка всіх дітей і дорослих. Вона занятна як для хлопчиків так і для дівчаток, адже це так цікаво спостерігати за їдуть локомотивом по дорозі, побудованої власноруч!
Залізниця з 9 вагонами Big Motors – це елегантний, красивий експрес, з яким ваші малюки можуть відправитися в дивовижний світ ігор і забав.
Гра з залізницею Big Motors надовго займе увагу вашої дитини, а можливість модернізації надовго збільшить протяжність гри, так і постійно буде притягувати інтерес дітлахів різного віку.

Додаткові особливості

  • Локомотив може тягнути до 10 вагонів
  • Матеріал іграшки: пластмаса
  • Батарейки в комплект не входять (2 x АА)
Комплектація
  • Рейки вигнуті, шт: 13
  • Прямі рейки, шт: 4
  • Рейки з розвилкою, шт: 2
  • Локомотив, шт: 1
  • Вагони, шт: 9

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані