Вирівнювач для волосся PANASONIC EH-HV10-K865 - AT166897 - купити Плойки та випрямлячі в Києві й Україні, доступні ціни на Вирівнювач для волосся PANASONIC EH-HV10-K865 - AT166897 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Вирівнювач для волосся PANASONIC EH-HV10-K865
Вирівнювач для волосся PANASONIC EH-HV10-K865
Вирівнювач для волосся PANASONIC EH-HV10-K865

Вирівнювач для волосся PANASONIC EH-HV10-K865 - AT166897

Код товару: AT166897
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Зачіски для горизонтальних локонів, для гладкої зачіски, для вертикальних локонів, Призначення побутовий, Особливості петля для підвішування, обертання шнура на 360 °, Потужність 22 Вт, Матеріал пластин керамічні пластини, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 22 Вт
Колір Чорний
Тип управления механічна
Индикация нагрева LED
Диапазон температуры нагрева 210 °С
Время нагрева 40 сек
Особливості петля для подвешивания, вращение шнура на 360°
Длина шнура 1,7 м
Живлення провідне
Прически для горизонтальных локонов, для гладкой прически, для вертикальных локонов
Призначення бытовой
Материал пластин керамические пластины
Виробник PANASONIC
Опис

Придбати Вирівнювач для волосся PANASONIC EH-HV10-K865 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Щипці для укладки волосся PANASONIC EH-HV10-K865 - ідеальний компактний переносний випрямляч для отримання розкішних прямого волосся. Він оснащений керамічними пластинами (68x18 мм), що нагріваються до 210 градусів. Прилад легко включається і готовий до роботи вже через 40 секунд після старту. Функція підтримки заданої температури дозволяє уникнути перегріву і пошкодження волосся при створенні бажаної укладання.

Керамічні пластини дорожнього прасування Panasonic EH-HV10-K865 гладко ковзають по волоссю, не змінюючи їх структуру і зберігаючи здоров'я і природну красу. Для запобігання перегріву волосся випрямляч оснащений системою рівномірного розподілу тепла по всій площі обох пластин.

Безпека зберігання і транспортування
Щипці для укладки волосся PANASONIC EH-HV10-K865 оснащений блокуванням, розташованим в його підставці, який фіксує пластини в закритому стані, що забезпечує зручність зберігання і захищає робочу поверхню від механічних впливів. Термостійкий ковпачок гарантує безпечне транспортування приладу, але перед упаковкою в сумку або інше місце слід переконатися, що його пластини досить охололи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані