Зчитувач безконтактних карт Partizan PAR-E12 Black (80265) - AT167599 - купити Зчитувачі безконтактних карток в Києві й Україні, доступні ціни на Зчитувач безконтактних карт Partizan PAR-E12 Black (80265) - AT167599 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Зчитувач безконтактних карт Partizan PAR-E12 Black (80265)

Зчитувач безконтактних карт Partizan PAR-E12 Black (80265) - AT167599

Код товару: AT167599
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип установки зовнішній, внутрішній, Тип підключення провідний, Підтримка стандартів карт EM-Marine, Індикація світлова, звукова, Колір чорний, Дальність зчитування 10 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип установки наружный, внутренний
Тип підключення провідне
Поддержка стандартов карт EM-Marine
Індикація світлова, звукова
Колір Чорний
Дальность считывания 10 см
Рабочая частота 125 кГц
Інтерфейси Wiegand
Живлення DC 12В
Температурный режим -20°C ~ +50°C
Розміри 75 х 52 х 12 мм
Виробник Partizan
Опис

Придбати Зчитувач безконтактних карт Partizan PAR-E12 Black (80265) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Основне призначення накладного зчитувача PARTIZAN PAR-E12 Black полягає у забезпеченні належного контролю за доступом до різних об'єктів, які знаходяться під охороною. Встановлюється на турнікетах в приміщеннях різного типу. Він робить неможливим проникнення сторонніх осіб в приміщення через прохід, де він встановлений.

Для роботи зі зчитувачами цієї лінійки використовуються спеціальні Proximity картки EM-Marine. Відстань від картки до пристрою при зчитуванні не повинно перевищувати 100 міліметрів. Робоча частота зчитування 125 КГц. Підтримує ASK-модуляцію. Розміри складають 12ммх52ммх75мм. Вага пристрою становить близько 150 грамів. Пристрій виконаний у всепогодному корпусі чорного кольору з використанням технології IP66, яка забезпечує його захист, незважаючи на несприятливі погодні умови. Діапазон робочих температур (-30 ° С ~ + 50 ° С). Гарантія від виробника 2 роки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані