Сокира MORA Camping axe (1-1991) - AT167941 - купити Топори в Києві й Україні, доступні ціни на Сокира MORA Camping axe (1-1991) - AT167941 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Сокира MORA Camping axe (1-1991)

Сокира MORA Camping axe (1-1991) - AT167941

Код товару: AT167941
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вид туристичний, Довжина 32 см, Кількість один предмет, Матеріал W-75, Форма леза округла, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вид туристический
Количество один предмет
Матеріал W-75, пластик
Форма лезвия округлая
Довжина 32 см
Колір Green
Твердость стали 55 HRC
Чехол / ножны чохол
Виробник MORA
Вага 500 г
Опис

Придбати Сокира MORA Camping axe (1-1991) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сокира MORA Camping axe (1-1991)

Morakniv Camping Axe - одна з нечисленних представників сімейства сокир від компанії.
Сокира оснащена шкіряним чохлом для полотна, відмінно захищає лезо від впливів зовнішніх факторів при транспортуванні і зберіганні.
Модель рекомендована для любителів активного відпочинку.

Mora of Sweden – компанія, яка об'єднала під своїм брендом два великих виробника: KJ Eriksson і Frost's Knife factory, що спеціалізуються на випуску ріжучого інструменту різного призначення.
Цінний досвід і багаторічні традиції цих виробників, які високо шанують в компанії, і дозволили їй всього за кілька років досягнути високого рівня в рейтингу світових виробників даного напрямку.

Представлена сокира, Mora Camping Axe, дуже компактна: її загальна довжина становить трохи більше 32 см, а довжина ріжучої частини леза – лише трохи не дотягує до 12 см.
Незважаючи на такі скромні розміри, сокира без особливих зусиль справляється і з товстими гілками, і з невеликими кругляками.
Полотно сокири виготовлено з нержавіючої сталі і покрито шаром бору, нанесеним шляхом електричного напилення, який забезпечує хорошу антикорозійну стійкість.
Держак сокири або топорище, виготовлене з пластику темно-зеленого кольору, має оригінальний дизайн, родзинкою якого є наявність в його хвостовій частині спеціального загину, що сприяє надійному утриманню інструменту в руці і гасіння віддачі при рубці.

Для захисту полотна від зовнішніх впливів, а також для безпеки оточуючих людей або предметів при транспортуванні, виробник завбачливо включив в комплект чохол з натуральної шкіри з кнопкою-застібкою, що надійно фіксує голівку сокири.

Особливості:
- універсальність і легкість у використанні;
- полотно з високоміцної сталі з напиленням з бору;
- рукоятка із пластику темно-зеленого кольору.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані