Молоковідсмоктувач Chicco ручной Natural Feeling Wellbeing (05740.10) - AT167996 - купити Молоковідсоси в Києві й Україні, доступні ціни на Молоковідсмоктувач Chicco ручной Natural Feeling Wellbeing (05740.10) - AT167996 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Молоковідсмоктувач Chicco ручной Natural Feeling Wellbeing (05740.10)

Молоковідсмоктувач Chicco ручной Natural Feeling Wellbeing (05740.10) - AT167996

Код товару: AT167996
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип молоковідсоса ручний, Об'єм контейнера для молока 150 мл, Комплектація пляшечка, підставка, молоковідсмоктувач,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип молокоотсоса ручной
Объем контейнера для молока 150 мл
Комплектація подставка, молокоотсос, бутылочка
Виробник Chicco
Опис

Придбати Молоковідсмоктувач Chicco ручной Natural Feeling Wellbeing (05740.10) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Молоковідсмоктувач Chicco ручної Natural Feeling Wellbeing (05740.10)
Молоковідсмоктувач дозволяє делікатно і ефективно збирати молоко протягом усього періоду грудного вигодовування. Досвід в поєднанні з інноваційними розробками допомогли Chicco створити молокоотсос, який полегшує життя мамі, що годує. Ергономічна ручка забезпечує комфорт при тривалому використанні і зменшує втому руки. М'яка силіконова накладка зі спеціальною текстурою надійно і м'яко прилягає до грудей будь-якого розміру. Більше 90% мам підтвердили ефективність молоковідсосу Natural Feeling.

Chicco - італійська марка, що представляє повну серію предметів для мам і малюків. Всі ці продукти Chicco пройшли ретельний контроль якості і безпеки. Тисячі висококваліфікованих фахівців займаються дослідженнями, випробуваннями і вдосконаленням технологій для товарів. Компанія дбає про здоров'я і щастя дітей і всієї сім'ї, тому намагається зробити життя всіх її членів легше і радісніше. Компанія Chicco пропонує вам не просто продукт для дитини, а трепетну турботу і відповідальний догляд за найменшими, мільйон усмішок і хороше самопочуття малюка.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані