Електроплитка Esperanza EKH006 - AT168051 - купити Електроплити в Києві й Україні, доступні ціни на Електроплитка Esperanza EKH006 - AT168051 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Електроплитка Esperanza EKH006

Електроплитка Esperanza EKH006 - AT168051

Код товару: AT168051
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип варильної поверхні індукційна, Кількість конфорок 1, Колір чорний, Тип управління сенсорне, Вхідна потужність 2000 Вт, Діаметр нагрівальної поверхні 220 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип варочной поверхности для индукционных плит
Колір Чорний
Тип управления сенсорное
Диаметр нагревательной поверхности 220 мм
Входная мощность 2000 Вт
Особливості дисплей
Виробник Esperanza
Опис

Придбати Електроплитка Esperanza EKH006 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електроплитка Esperanza EKH006 - це практична і зручна у використанні індукційна плита, що дозволяє істотно економити час і енергію під час приготування їжі. Завдяки тому, що плита нагріває тільки дно посуду, вона повністю виключає ймовірність випадкового опіку, що дуже актуально в сім'ях з маленькими дітьми. За допомогою спеціальних функцій, ви можете вибрати оптимальний процес приготування з потрібною температурою, а потужність плити дає можливість закип'ятити воду вже за пару хвилин.

Індукційна плита Esperanza EKH006 має сенсорну панель з простим дляпоніманія дисплеєм, що істотно полегшує процес експлуатації пристрою. Склокерамічне покриття робочої поверхні дуже легко чиститься після приготування їжі, істотно полегшуючи догляд за плитою. Вам потрібно буде лише протерти поверхню і більше ні про що не турбуватися.

Польська компанія Esperanza була заснована в 1997 році. Спектр виробленої нею продукції дуже широкий і включає в себе всіляку дрібну споживчу електроніку і техніку, а також різні аксесуари, такі необхідні в побуті.

Всю продукцію, що випускається під брендом Esperanza продукцію можна розділити на безліч категорій - портативні радіоприймачі, кліматична техніка, дрібна побутова техніка, різні аксесуари для дому, товари для краси і здоров'я, аксесуари для мобільних телефонів і ноутбуків, всілякі кабелі та перехідники, аудіотехніка і т.д . Асортимент товарів постійно збільшується і доповнюється все новими категоріями.

Всю цю продукцію можна охарактеризувати як доступну, але при цьому відрізняється гарною якістю. Товари Esperanza удостоювалися нагород на різних виставках споживчої електроніки і техніки. Вони користуються стабільним попитом, як на рідному ринку, так і на ринках сусідніх країн. Головний офіс компанії розташований в місті Ожарув-Мазовецький, Польща.

За 15 років успішної роботи на ринку Esperanza трансформувалася з невеликого сімейного бізнесу в компанію зі штатом понад 60 осіб. Сьогодні Esperanza - один з найбільш відомих брендів, що продаються далеко за межами Європи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані