Ігровий набір Melissa&Doug Забавные насекомые в кувшине (MD3046) - AT168131 - купити Ігрові набори в Києві й Україні, доступні ціни на Ігровий набір Melissa&Doug Забавные насекомые в кувшине (MD3046) - AT168131 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ігровий набір Melissa&Doug Забавные насекомые в кувшине (MD3046)

Ігровий набір Melissa&Doug Забавные насекомые в кувшине (MD3046) - AT168131

Код товару: AT168131
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Стать для хлопчиків і дівчаток, Матеріал Хлопок, Серія Melissa&Doug, Вікова група від 3 років, Розміри упаковки 17 х 21.6 х 35.6 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для девочек и мальчиков
Серія Melissa&Doug
Возрастная группа от 3 лет
Размеры упаковки 17 х 21.6 х 35.6 см
Матеріал хлопок
Виробник Melissa&Doug
Опис

Придбати Ігровий набір Melissa&Doug Забавные насекомые в кувшине (MD3046) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ігровий набір Melissa &, Doug Забавні комахи в глечику (MD 3046)
Забавні комахи в глечику Melissa &, Doug - чудовий набір м'яких іграшок, який дуже сподобається малюкам від 6 місяців і подарує масу веселощів, радості і багато годин захоплюючої гри. Набір познайомить крихітку з плюшевим павучком фіолетового кольору, зеленим усміхненим коником, веселою сонечком і яскравою метеликом. Ці забавні м'які комахи стануть кращими друзями для малюка, за допомогою яких він дізнається багато нового.

Адже м'які іграшки Меліса виконані з тканини різної фактури і кольору, а також здатні видавати різні звуки: писк, тріск, шурхіт та інші. Всі іграшкових комах зручно зберігати в прозорому глечику, що дарує малюкові додаткову розвиваючої гри, адже складаючи і витягуючи іграшки в глечик малюк інтенсивно буде розвивати дрібну моторику і координацію рухів. Іграшки даної торговельної марки призначені не тільки для розваги дітей, а в першу чергу орієнтовані на ранній розвиток і навчання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані