Комп'ютер HP T420 W7E (M5R75AA) - AT016866 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP T420 W7E (M5R75AA) - AT016866 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер HP T420 W7E (M5R75AA)

Комп'ютер HP T420 W7E (M5R75AA) - AT016866

Код товару: AT016866
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора AMD G, Модель відеокарти Radeon HD8180, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 2 ГБ, Вид Неттоп, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Неттоп
Серия процессора AMD G
Модель відеокарти Radeon HD8180
Об'єм встановленної пам'яті 2 ГБ
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Сокет Со встроенным процессором
Чіпсет SOC
Тип пам'яті DDR3L
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 45 Вт
Колір Чорний
Вес, кг 7
Опис

Придбати Комп'ютер HP T420 W7E (M5R75AA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тонкі клієнти HP- це сучасне рішення для великих компаній, які хочуть знизити витрати на свою IT-інфраструктуру, підвищити її надійність і спростити масштабування. Створені з використанням сучасних технологій, тонкі клієнти HP забезпечать високий рівень комфорту роботи і дозволить істотно знизити витрати на купівлю нового обладнання. Відкрийте нові можливості за допомогою HP T420 W7E (M5R75AA) - вигідного хмарного рішення, яке забезпечує надійність, простоту розгортання і зручність роботи. Широкий вибір основних операційних систем, підтримка VoIP за допомогою утиліт Unified Communications для Microsoft Lync і додаткове інтегроване програмне забезпечення від HP, яке допоможе в розгортанні, керуванні та оптимізації нових систем. Плануйте витрати заздалегідь: надійний накопичувач на основі флеш-пам'яті і безшумний корпус з пасивним охолодженням. Виберіть модель з підтримкою програми Global Series і зображення на замовлення, щоб забезпечити відповідність корпоративним стандартам. Обмежена гарантія строком на 3 роки і дворічний цикл експлуатації забезпечать впевненість в роботі.

Зручність масової установки на всьому підприємстві: сучасний форм-фактор 0,88 л ідеально підходить для самих різних конфігурацій компактного робочого простору, а кріплення VESA дозволяє розміщувати пристрій на будь-якій горизонтальній поверхні або безпосередньо за монітором HP ProDisplay. Пристрій поставляється з ОС за вашим вибором: ThinPro, HP Smart Zero або Windows Embedded Standard 7E. Оцініть простоту настройки, розгортання та обслуговування за допомогою утиліти HP Device Manager, спеціально створеної для тонких клієнтів HP. Все для створення повноцінної робочої середовища. Робота з тонкими клієнтами HP під управлінням Windows Embedded стає простіше завдяки настроюється інтерфейс HP Easy Shell і захисту прямих підключень до хмари. Одночасна підтримка Gigabit Ethernet і 802.11n Wi-Fi дозволяє вибрати найбільш зручний спосіб підключення. Скоротіть споживання електроенергії та оптимізуйте витрати за допомогою економічної системи енергоспоживання. Повний набір інструментів для щоденної роботи з Microsoft Lync. USB-клавіатура і миша бізнес-класу відмінно підійдуть для ефективної роботи. Підтримка всіх можливостей Linux завдяки HP ThinPro і зручність управління за допомогою HP Smart Zero. HP дає можливість повністю вибрати комплектацію ваших пристроїв: фірмові наклейки, додатки, графічну оболонку, апаратну конфігурацію і багато іншого.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані