Молоковідсмоктувач Philips AVENT SCF330/20 - AT168883 - купити Молоковідсоси в Києві й Україні, доступні ціни на Молоковідсмоктувач Philips AVENT SCF330/20 - AT168883 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Молоковідсмоктувач Philips AVENT SCF330/20

Молоковідсмоктувач Philips AVENT SCF330/20 - AT168883

Код товару: AT168883
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип молоковідсоса ручний, Об'єм контейнера для молока 125 мл, Матеріал силікон, поліпропілен, Комплектація соска для годування, прокладки для грудей, пляшечка, молоковідсмоктувач, кришка, що закручується,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип молокоотсоса ручной
Объем контейнера для молока 125 мл
Матеріал силикон, полипропилен
Комплектація соска для кормления, прокладки для груди, молокоотсос, закручивающаяся крышка, бутылочка
Виробник PHILIPS
Опис

Придбати Молоковідсмоктувач Philips AVENT SCF330/20 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Завдяки унікальній формі молоковідсмоктувача Philips AVENT SCF330 / 20 молоко з грудей надходить прямо в пляшечку, навіть якщо ви сидите рівно. Це означає, що ви можете зайняти більш зручне положення під час зціджування - більше не потрібно нахилятися вперед, щоб все молоко потрапляло в пляшечку. Зручне положення і відчуття розслабленості під час зціджування природним чином стимулюють приплив молока і полегшують процес. Нове м'яке оксамитове покриття масажної насадки залишає на шкірі відчуття тепла для комфортної і ніжною стимуляції припливу молока. Під час зціджування насадка дбайливо імітує процес смоктання грудей дитиною, забезпечуючи природний приплив і клінічно доведену ефективність.

Завдяки своєму дизайну м'яка масажна насадка прекрасно підійде більшості годуючих мам. Завдяки широкій сосці, що повторює форму грудей, можна легко поєднувати годування грудьми і годування з пляшечки. Компактний дизайн і ручка ергономічної форми дозволяють зручно прикладати молокоотсос до грудей, тримати його й контролювати процес зціджування. Завдяки невеликим розмірам і легкій вазі молокоотсос зручно зберігати і брати з собою в дорогу, роблячи процес зціджування в дорозі більше непомітним. Форма деталей дозволяє візуально визначити порядок їх з'єднання, забезпечуючи просту збірку молоковідсмоктувача. Молоковідсмоктувач Philips AVENT SCF330 / 20 підходить для використання разом з іншими продуктами для годування серії Philips AVENT, в тому числі з пляшечками і контейнерами для зберігання грудного молока Classic.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані