Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL - AT169025 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL - AT169025 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL

Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL - AT169025

Код товару: AT169025
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 600 мм, Колір чорний, Продуктивність 470 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 6.65 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 600 мм
Колір Чорний
Производительность 470 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 6.65 кг
Диаметр вентиляционной трубы 120 мм
Лампы 1х25 Вт
Матеріал корпусу крашеный метал
Потужність 135 Вт
Уровень шума 50.7 dB
Виробник ELEYUS
Опис

Придбати Витяжка кухонна ELEYUS Cyclon 470 60 BL Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ТМ ELEYUS - виробник вбудовуваної техніки №1 в Україні.
Команда професіоналів торгової марки «ELEYUS» за довгі 15 років невтомної праці довела, що її основною метою є задоволений покупець і саме це спонукає кожного дня вдосконалюватися і рости над собою. 
Завдяки роботі кращих фахівців цієї галузі ТМ ELEYUS вдалося досягти неймовірних результатів - створити гідний національний продукт, що володіє досконалим співвідношенням ціни і якості.
Вироби ТМ ELEYUS стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу якості товарів «100 кращих товарів України», що в черговий раз підтверджує - компанія  на вірному шляху, адже найбільша винагорода для її колективу - це народна любов і визнання покупців.
Команда ТМ ELEYUS не просто використовує для виготовлення своєї продукції найкращі матеріали та новітні технології, вона вкладає в продукцію душу, тому що кожен задоволений покупець - це маленька перемога, а покупець, який став другом - найвища мета.

ELEYUS Cyclone 470 60 BL — це телескопічна витяжка від ТМ ELEYUS. 
Ця витяжка є інженерно-конструкторським рішенням, яке дозволило досягти оптимальних показників продуктивності без підвищення споживаної потужності пристрою і, відповідно, без подорожчання товару. 
Завдяки власним дослідженням і розробкам були змінені конструкції корпусу турбіни і крильчатки. 
Нова конструкція лопатей і профілю корпусу дозволила збільшити продуктивність пристрою, не змінюючи споживану потужність двигуна. 
Крім того, торгова марка почала використовувати електродвигуни із споживаною потужністю 110 Вт, що мають значно більш високий ККД (який покращився до 20% додатково). 
Всі ці нововведення дозволили отримати нову кухонну витяжку продуктивністю 470 м3/год без істотних конструктивних змін і збільшення споживаної потужності приладу.

Витяжка обладнана лампою розжарювання потужністю 25 Вт. 
Механічне клавішне управління витяжкою є простим, зручним і надійним. 
На корпусі розташовані дві клавіші - перемикач швидкостей (2 швидкості) і клавіша включення / вимикання світла.

Корпус витяжки ELEYUS Cyclone 470 60 BL є класичним для телескопічних витяжок ТМ ELEYUS, його висота становить 138 мм, що дозволяє легко вмонтувати її в стандартний модуль для вбудованої техніки. 
Витяжка представлена у розмірі 60 см. 
Сучасний і надійний висувний механізм прикрасить кухню будь-якого стилю і дизайну, а висувна телескопічна панель забезпечить додаткове втягування. 
У своїй продукції ТМ ELEYUS застосовує високотехнологічні телескопічні напрямні нового покоління, відмітними рисами яких є нульове попадання жиру і легкий хід панелі. 

Переваги:
Стандарт якості Європейського Союзу
Виріб відповідає основним вимогам директив ЄС і гармонізованим стандартам Європейського Союзу.
Ергономічна панель відвижная
Cyclon 470 60 BL - вбудована витяжка, яку можна інтегрувати в абсолютно будь-який дизайн, а висувна панель забезпечить додаткове втягування і управління режимами витяжки.
Стандарт якості ISO
Всі вироби ТМ «ELEYUS» проходять систематизований контроль якості продукції, що підтверджується системою менеджменту якості, що відповідає вимогам державного стандарту ДСТУ ISO 9001: 2009.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані