Блок живлення Seasonic 300W (SSP-300SUG) - AT169442 - купити Корпуси та БЖ для серверів в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення Seasonic 300W (SSP-300SUG) - AT169442 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Блок живлення Seasonic 300W (SSP-300SUG)
Блок живлення Seasonic 300W (SSP-300SUG)
Блок живлення Seasonic 300W (SSP-300SUG)
Блок живлення Seasonic 300W (SSP-300SUG)

Блок живлення Seasonic 300W (SSP-300SUG) - AT169442

Код товару: AT169442
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Стандарт БП - ATX 12V v2.31, Потужність - 300Вт, Сертифікація 80 PLUS - 80 PLUS Gold, Підключення материнської плати - 24 pin, Тип охолодження - вентилятор, Діаметр вентиляторів - 1x40 мм.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Форм-фактор Flex ATX
Мощность блока питания 300 Вт
Охлаждение 1x40 мм
Призначення для cерверных корпусов
Виробник Seasonic
Опис
Тип БП для серверних корпусів
Стандарт БП ATX 12V v2.31
Потужність 300Вт
Модульне підключення кабелів Full
Сертифікація 80 PLUS 80 PLUS Gold
Підключення материнської плати 24 pin
Підключення процесора 4 pin, 8 pin
OutputСurrent +5V 14A
OutputСurrent +3,3V 10A
OutputCurrent +12V1 25A

Блок живлення Seasonic під стандарт корпусів 1U оснащується активною системою корекції реактивної потужності, має неймовірно високу ефективність перетворення та відрізняється відмінною надійністю.

Цей блок живлення повністю відповідає вимогам промислового використання в екстремальних умовах (наприклад, у промисловому автоматичному виробничому обладнанні), у тому числі завдяки можливості працювати тривалий час за високих температур.

Блок живленняSeasonic також чудово підходить для використання з широким спектром обладнання – телекомунікаційного, мережевого, тестового, вимірювального тощо. А при роботі у звичайних серверах на спеціалізованих майданчиках запас міцності цього БП стає гарантією безпроблемної роботи протягом багатьох років.

Sea Sonic Electronics Co., Ltd безперервно були зосереджені на дослідженнях, розробці та виробництві високоякісних джерел живлення. Протягом останніх десятиліть Sea Sonic завоював репутацію лідера інновацій, який запроваджує найсучасніші технології на виробництві блоків живлення. Місією Seasonic, як і раніше, є створення актуальних професійних рішень, які відповідають поточним потребам ІТ-індустрії, продовжуючи при цьому розробку гнучких рішень для роздрібного сегментуринку.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані