Молоковідсмоктувач Medela ручний Harmony + Кальма (смарт соска) (005.2068) - AT169693 - купити Молоковідсоси в Києві й Україні, доступні ціни на Молоковідсмоктувач Medela ручний Harmony + Кальма (смарт соска) (005.2068) - AT169693 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Молоковідсмоктувач Medela ручний Harmony + Кальма (смарт соска) (005.2068)

Молоковідсмоктувач Medela ручний Harmony + Кальма (смарт соска) (005.2068) - AT169693

Код товару: AT169693
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип молоковідсоса ручний, Об'єм контейнера для молока 150 мл, Матеріал поліпропілен, Комплектація соска для годування, підставка, молоковідсмоктувач, контейнер для зцідженого грудного молока,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип молокоотсоса ручной
Объем контейнера для молока 150 мл
Матеріал полипропилен
Комплектація соска для кормления, подставка, молокоотсос, контейнер для сцеженного грудного молока
Виробник Medela
Опис

Придбати Молоковідсмоктувач Medela ручний Harmony + Кальма (смарт соска) (005.2068) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Молоковідсмоктувач Medela ручної Harmony + Кальмі (смарт соска) (005.2068)

Ви іноді йдите на роботу, відправляєтеся по магазинах або проводите вечір поза домом? Вас турбують плоскі або втягнуті соски? Завдяки молоковідсмоктувача Harmony ручного типу від компанії Medela ви можете зціджувати молоко легко і з задоволенням - в будь-який момент. З системою для годування грудним молоком Кальмі. 100% збереження грудного вигодовування.

Під час годування грудьми приплив молока стимулюється ссанням материнських грудей малюком. Він смокче спочатку швидко, але не сильно, ніж стимулює приплив молока (фаза «стимуляції»), а коли молоко починає надходити, малюк смокче вже не так швидко, але з більшою силою (фаза «смоктання»). Технологія двофазного зціджування, яка покладена в основу функціонування молоковідсмоктувача, ефективно імітує цей процес.

Зціджування молока за допомогою двофазного молоковідсосу настільки зручне, що вам здається, ніби ви дійсно годуєте грудьми. Прискорене виділення і максимальний потік молока значно скорочують процедуру зціджування. Використовуючи молокоотсос, ви можете зцідити більше молока за менший час.

Переваги молоковідсмоктувача Harmony:

Ефективність: завдяки нашій технології двофазного зціджування ви зможете зцідити більшу кількість молока за менший час

Індивідуальний підхід: ідеальний прилад для рідкого зціджування вручну

Зручність: регульована ручка і ручне управління забезпечують комфорт при зціджуванні

Легкість застосування: простота зборки, використання і очищення

Мобільність: невеликий і легкий молокоотсос Harmony - ідеальний пристрій для непомітного зціджування в будь-якому місці

Молоковідсмоктувач Harmony допоможе комфортно почувати себе під час невеликих перерв в годуванні. Додатково до молоковідсмоктувача (Harmony виробник дарує систему годування Medela Calma, яка представляє собою альтернативу грудному вигодовуванню для тих матерів, які бажають годувати своїх дітей грудним молоком.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані