Планшет EvroMedia PLAY PAD 3G 2Goo - AT169729 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет EvroMedia PLAY PAD 3G 2Goo - AT169729 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Планшет EvroMedia PLAY PAD 3G 2Goo
Планшет EvroMedia PLAY PAD 3G 2Goo
Планшет EvroMedia PLAY PAD 3G 2Goo
Планшет EvroMedia PLAY PAD 3G 2Goo

Планшет EvroMedia PLAY PAD 3G 2Goo - AT169729

Код товару: AT169729
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея 7", Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, Тип Початкового рівня, з 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Планшети на Android, Роздільна здатність 1024 х 600, Вбудована пам'ять 16 ГБ, Операційна система Android 8.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник EvroMedia
Діагональ дисплея 7
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Тип с 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Начального уровня, Планшеты на Android
Роздільна здатність 1024х600
Бездротові можливості 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Android 8.0
Тип матриці IPS
Процесор MediaTek MT8321
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Grey
Частота процесора 1.5 ГГц
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Навігаційна система GPS
Підтримка карт пам'яті microSD
Тилова камера 2 Mpx
Фронтальна камера 0.3 Mpx
Додатково G-Sensor
Колір передньої панелі Grey
Тип батареї Li-Pol
Емкость аккумулятора 2500 мАч
Опис

Придбати Планшет EvroMedia PLAY PAD 3G 2Goo Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Планшет EvroMedia PLAY PAD 3G 2Goo - недорогий компактний планшет для тих, хто шукає просте рішення для доступу в інтернет, читання, перегляду відео та спілкування. І цей пристрій надає усі можливість для цього. Evromedia Play Pad 3G Goo оснащується IPS екраном, який має дозвіл 1920х1200 пікселів, а також порадує не тільки високою чіткістю, але також відмінною передачею кольору і максимальними кутами огляду, що особливо важливо для портативних пристроїв.

Планшет EVROMEDIA PLAY PAD 3G 2Goo, новий планшет з 7 дюймовим IPS дисплеєм і вбудованим 3G модулем, який підтримує 2 Сім карти. 3G планшет з доступом до Google Play Market і можливістю скачування більше 1000 додатків.

Планшет працює на 4-х ядерному процесорі MTK8321 тайванського виробника Mediatek.

Відмінною особливістю процесора є більш краща енерго ефективність, що значно збільшує автономну роботу планшета PLAY PAD 3G 2Goo.

EVROMEDIA PLAY PAD 3G 2Goo має вбудовану оперативну пам'ять 1Гб DDR3 і загальне сховище розміром 16Гб DDR3. При необхідності пам'ять пристрою можна збільшити за рахунок використання додаткової micro SD картки 32Гб.

Дві вбудовані відео камери зі спалахом, для забезпечення спілкування через мережу Інтернет з використанням різних додатків, таких як SKYPE, Viber, і т.д.

Планшет EVROMEDIA PLAY PAD 3G 2Goo швидкий, надійний, планшет для виконання різних завдань.

Компанія EvroMedia має більш ніж 12 річний досвід в розробці та виробництві мультимедіа пристроїв. З 1999 року основним напрямком є ??просування на Українському ринку ТВ тюнерів для ПК, ноутбуків, а так же пристроїв для оцифровки Відео та Аудіо інформації.

Починаючи з 2009 року на українському ринку, EvroMediaбилі одними з перших постачальників Android планшетів, які відомі нашим клієнтам під торговою маркою EvroMedia PLAY PAD.

З 2011 року, новим напрямком для ТМ «EvroMedia» стало виробництво мультимедійних рідерів, з використанням різних передових технологій.

Вся продукціяEvroMedia проходить ретельний контроль якості. Для цього в Україні було створено RD відділ, що складається з українських інженерів і фахівців електронщіков.Вибірая продукти торгової марки EvroMedia, Ви підтримуєте українського виробника. EvroMedia постійно вдосконалюється, з метою надати покупцеві, якісний продукт високого рівня.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані