Сокира Gerber Freescape Hatchet (31-002536) - AT169907 - купити Топори в Києві й Україні, доступні ціни на Сокира Gerber Freescape Hatchet (31-002536) - AT169907 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Сокира Gerber Freescape Hatchet (31-002536)
Сокира Gerber Freescape Hatchet (31-002536)

Сокира Gerber Freescape Hatchet (31-002536) - AT169907

Код товару: AT169907
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вид туристичний, Довжина 44 см, Кількість один предмет, Матеріал сталь, Форма леза пряма, Матеріал нейлон,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вид туристический
Количество один предмет
Матеріал нейлон, стальной
Форма лезвия пряма
Довжина 44 см
Колір Green
Виробник Gerber
Вага 920 г
Опис

Придбати Сокира Gerber Freescape Hatchet (31-002536) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Gerber Freescape Hatchet - це ідеальний вибір для тих, хто в будь-якому поході бажає мати під рукою компактну, надійну сокиру, за допомогою якої можна розрубати навіть найбільші гілки
У тривалі походи необхідно брати з собою певний комплект спорядження, щоб максимально ефективно справляти з тим чи іншим завданням.
І в разі, якщо ви запланували похід по густорозростаючих лісах, не зайвим буде взяти з собою невелику сокиру, яка допоможе вам не тільки пройти крізь лісову гущавину, а й заготовити гілки на багаття і розбити табір.
Саме від якості сокири залежить час, витрачений на рубку гілок, тому в даній ситуації рекомендується віддати перевагу перевіреним варіантам, які вже встигли заслужити схвальні відгуки, а саме, Gerber Freescape Hatchet.
Дана сокира об'єднує в собі такі якості, як міцність, довговічність, зручність і, звичайно ж, стильний, сучасний дизайн, завдяки якому вона впишеться в будь-який набір туристичного спорядження, незалежно від віку і статі користувача.
Лезо представленої сокири виготовлено з високоякісної загартованої сталі, завдяки чому сокира стійка до екстремальних навантажень і досить довго не втрачає свою гостроту.
Але незважаючи на це, вона все ж вимагає певного догляду, що полягає у своєчасному чищенні леза.
Топорище виконано з полімерних матеріалів.
Приблизно 1/3 топорища (з боку торця) має спеціальне покриття, яке перешкоджає ковзанню під час утримання сокири і забарвлене в зелений колір.
Також, на торці присутній отвір під темляк, завдяки якому сокиру Freescape Hatchet можна повісити в будь-якому зручному для вас місці, наприклад, на гілці дерева, що стоїть біля намету.

Особливості:
- модель Freescape Hatchet підходить для походів, кемпінгу, полювання і риболовлі;
- повна довжина сокири – 44см;
- вага Gerber Freescape Hatchet – 924 грама;
- лезо виконане з високоякісної кованої сталі;
- рукоятка виготовлена з композитних матеріалів;
- в комплекті присутній спеціальний чохол.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані