Санки Alpen Gaudi Race (4020716199207) - AT170057 - купити Санки в Києві й Україні, доступні ціни на Санки Alpen Gaudi Race (4020716199207) - AT170057 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Санки Alpen Gaudi Race (4020716199207)

Санки Alpen Gaudi Race (4020716199207) - AT170057

Код товару: AT170057
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип снігокат, Рекомендований вік від 4 років, Кількість місць 1, Матеріал пластик, Максимальне навантаження 50 кг, Оснащення кермо, буксирувальний трос,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Оснащение руль, буксировочный трос
Рекомендуемый возраст от 4 лет
Матеріал пластик
Висота 29 см
Глибина 100 см
Тип снегокат
Виробник Alpen Gaudi
Опис

Придбати Санки Alpen Gaudi Race (4020716199207) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Санки Alpen Gaudi Race (4020716199207) - це відмінний вибір для хлопчиків і дівчаток, так як це практично спортивне авто в світі санок, двомісне, з багажником, кермом і зручними підніжками для обох пасажирів. Санки оснащені гальмом, і мотузкою з ручкою. Що забезпечить не тільки швидкість, але і безпеку для тих, хто катається. Навіть дорослі, із задоволенням би помчали на таких санях. Санки прикрашені стильними наклейками.

Alpen Gaudi (Альпен Гауді) - це бренд, який належить німецькій компанії IPV. Компанія була заснована в серпні 1994 року, і з тих пір є одним з визнаних світових лідерів з продажу товарів, призначених для шанувальників активного зимового відпочинку. Заводи компанії IPV розташовані в трьох європейських країнах - Німеччині, Чехії та Італії, а також два великих філії в Китаї і Індії.

Бренд Alpen Gaudi орієнтований в основному на своєрідний розважальний зимовий транспорт - ледянки, санки, снігокати, снігомобілі, надувні санчата, словом, на те, що приносить нам і нашим дітям найбільше задоволення в зимовий час. Запорукою успішності бренду стали три основоположні принципи - якість, ціна і дизайн.

Торгова марка Alpen Gaudi є власністю великого німецького концерну IPV. Продукція, що випускається під цією торговою маркою - це обладнання для зимових видів спорту. Компанія Alpen Gaudi широко відома в середовищі любителів активного зимового відпочинку. Основний вид продукції Alpen Gaudi - це якісні і зручні в експлуатації санки.

Виробник приділяє пильну увагу дизайну, надійності, якості та безпеки своєї продукції. Конструктивні особливості моделей санок від бренду Alpen Gaudi не передбачають наявності ніяких механізмів або деталей, які можуть вийти з ладу або загубитися в процесі експлуатації.

Ці вироби виконуються з морозостійких матеріалів і здатні зберігати всі свої технологічні характеристики при температурі до -20 ° С. Завдяки зручності у використанні, конструкційним переваг і ідеальному співвідношенню ціни і якості, продукція Alpen Gaudi користується величезним успіхом на ринку Європи, а також на світовому ринку товарів для спорту.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані