Сканер штрих-коду GEOS SD5802D RS-232 (SD 580 2D) - AT170153 - купити Сканери штрих-кодів в Києві й Україні, доступні ціни на Сканер штрих-коду GEOS SD5802D RS-232 (SD 580 2D) - AT170153 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сканер штрих-коду GEOS SD5802D RS-232 (SD 580 2D)

Сканер штрих-коду GEOS SD5802D RS-232 (SD 580 2D) - AT170153

Код товару: AT170153
В наявності
2 800 грн
Короткий опис:

Тип 2D сканер ручний, Тип підключення провідний, Інтерфейси підключення RS-232 , Система зчитування фото, Наявність підставки «опція», Клас захисту IP54.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GEOS
Тип 2D сканер ручной
Швидкість сканування 250 скан/сек
Система зчитування фото
Тип підключення провідне
Інтерфейси підключення RS-232
Наявність підставки «опція»
Клас захисту IP54
Декодуємі штрих-коди 2D, 1D
Индикаторы чтения световой индикатор, звуковой сигнал
Температура эксплуатации -20°С до + 60°С
Розміри 170 х 100 х 75 мм
Опис

Із прицілом на майбутнє. Двовимірні сканери є вершиною технології розпізнавання штрих-кодів і набувають все більшої популярності. Сучасні бутіки, супермаркети, ресторани та розважальні центри підвищують лояльність своїх клієнтів за допомогою використання мобільних додатків, що дозволяють вважати QR-код. Для отримання знижки клієнтам надсилається штрих-код, який зчитується 2D-сканером.

SD580 оснащений технологією фото-сканування, що дозволяє швидко і безпомилково розпізнавати лінійні, двовимірні та PDF417-коди, а також впевнено зчитує пошкоджені та низькоякісні штрих-коди в будь-якій орієнтації, дрібні коди високої щільності, лінійні та QR-коди з екранів мобільних. карт, купонів, листівок, документів.

Надійність. Сканер GEOS SD580 забезпечує ефективну роботу напротягом усієї робочої зміни. Корпус сканера виконаний з удароміцного ABS пластику, пройшов тест на падіння з висоти до 1,5 м і поставляється з високим рівнем захисту IP54.

Швидке та просте налаштування. Налаштування сканера можливе за допомогою спеціального ПЗ для Windows: або шляхом сканування ряду штрих-кодів, що дозволить вам розпочати роботу в найкоротші терміни (короткий посібник з налаштування та експлуатації ви знайдете в комплекті постачання).

Сканер штрих-кодів – пристрій, який зчитує інформацію з етикетки на упаковці товару та передає її на комп'ютер, касовий апарат або POS-систему. На комп'ютері відображається інформація про товар (вид товару, ціна та ін), а також облік товарообігу. За принципом дії сканери штрих-кодів можна розділити на кілька категорій.

Призначення сканераштрих кодів. Це основний параметр вибору апарата. Інакше кажучи, необхідно визначитися, яку пропускну здатність повинен мати сканер. Якщо масштаби вашої торгової точки можна порівняти з супермаркетом, то найкраще придбати стаціонарний біоптичний сканер. Якщо сканер потрібний для невеликого магазину, то найкращим варіантом буде ручний лазерний або світлодіодний апарат. Принцип роботи сканера. Це індивідуальний вибір, що залежить від бюджету покупця. Найбільш гнучкою, швидкісною та зручною технологією є лазерне сканування, проте ефективність супроводжується високою вартістю обладнання.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані