Кавомолка DeLonghi KG 89 - AT170457 - купити Кавомолки в Києві й Україні, доступні ціни на Кавомолка DeLonghi KG 89 - AT170457 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кавомолка DeLonghi KG 89
Кавомолка DeLonghi KG 89

Кавомолка DeLonghi KG 89 - AT170457

Код товару: AT170457
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Механізм подрібнення жорнова, Потужність 110 Вт, Тип електрична, Місткість 120 г, Матеріал ножа нержавіюча сталь, Регулювання ступеня помолу 12,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник DeLonghi
Механизм измельчения жерновая
Потужність 110 Вт
Вместимость 120 г
Тип Для электрических плит
Материал ножа нержавіюча сталь
Колір Чорний
Опис

Придбати Кавомолка DeLonghi KG 89 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавомолка
DeLonghi KG 89 подрібнює зерна кави за допомогою жорен, виконуючи одночасно і якісний помел і зберігаючи запах кави. Найсмачніша кава виходить з свіжемолотого порошку. Можливість встановлювати до 12 ступенів помелу- це одна з основних особливостей даної моделі, за що їй і віддають перевагу покупці. Контейнер для зерен вміщає в себе 120 р. Що відповідає 12 чашкам приготованої кави. Мотор, який працює на потужності 110 Вт, є досить продуктивним. Він забезпечує прекрасний результат - однорідний помел кавових зерен. Резервуар для меленої кави зроблений знімним і прозорим, завдяки цьому його зручно використовувати.

У кавомолці
DeLonghi KG 89 передбачений вибір помелу на певну кількість чашок - від двох до дванадцяти, для того щоб кожен раз вживати напій із щойно перемеленої кави. З метою техніки безпеки прилад відключається після помелу потрібної кількості зерен. Купити дану кавомолку - це придбати якісну, а головне безпечну техніку. Ціна безпеки KG 89 також підвищується завдяки системі захисту під назвою «DUAL SAFE». У разі виймання контейнера для зерен або меленої кави кавомолка тут же зупиняє роботу. Ця функція необхідна для захисту від випадкового включення. Корпус агрегату виконаний у формі призми з чорної пластмаси з елементами з нержавіючої сталі, що робить його більш міцним і захищеним від пошкоджень. Пристрій легко розбирається, що полегшує його чистку. У наборі для догляду за кавомолкою є невелика щіточка. Для комфорту користування кнопки прогумовані.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані