Лазерний принтер HP Color LaserJet Pro M452dn (CF389A) - AT017058 - купити Лазерні принтери в Києві й Україні, доступні ціни на Лазерний принтер HP Color LaserJet Pro M452dn (CF389A) - AT017058 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Лазерний принтер HP Color LaserJet Pro M452dn (CF389A)

Лазерний принтер HP Color LaserJet Pro M452dn (CF389A) - AT017058

Код товару: AT017058
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку кольоровий, Тип лазерний, Інтерфейси USB, LAN, Максимальний формат друку А4, Місячний обсяг друку 50 000 стр, Час виходу першої сторінки 9 с / 9.9 с,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Тип друку кольорова
Максимальний формат друку А4
Максимальна роздільна здатність під час друку, dpi 600 x 600
Час виходу першої сторінки 9 с / 9.9 с
Інтерфейси LAN, USB
Максимальна швидкість монохромного друку 27 арк/хв
Оперативная память 128 МБ
Місткість лотків для подачі 250 аркушів
Місткість вихідного лотка 150 аркушів
Щільність паперу 60-163 г/м²
Частота процесора 1200 МГц
Середня споживана потужність під час друку 570 Вт
Середня споживана потужність у режимі очікування 17.6 Вт
Ширина 412 мм
Висота 295 мм
Глибина 469 мм
Вага 18.9 кг
Опис

Придбати Лазерний принтер HP Color LaserJet Pro M452dn (CF389A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Принтер HP Color LaserJet Pro M452dn (CF389A) допоможе впоратися з великими обсягами роботи і забезпечить надійний захист від загроз. Для виходу із сплячого режиму цього принтера, потрібно набагато менше часу порівняно з рішеннями конкурентів. Пристрій забезпечує більш високу швидкість двостороннього друку. Будьте впевнені в надійній роботі пристрою з моменту його запуску і до закінчення роботи. Завдяки вбудованим функціям захисту можна не турбуватися навіть про серйозні загрози.

Завдяки оригінальним кольоровим лазерним картриджам HP збільшеної ємності і технології JetIntelligence ви зможете отримати більше якісних відбитків, не виходячи за рамки бюджету. Досягніть високої швидкості і професійної якості друку завдяки тонеру HP ColorSphere. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлені лазерні картриджі. При необхідності їх можна замінити на спеціальні картриджі збільшеної ємності.

Управляйте завданнями безпосередньо з пристрою. Для зручності принтер оснащений дворядковим дисплеєм. Пристрій не вимагає складної настройки. У ньому передбачений широкий набір параметрів для оптимізації його роботи.

Для відправки завдань друку з більшості смартфонів і планшетів не потрібні спеціальні програми. Вбудований мережевий інтерфейс Ethernet забезпечує зручність налаштування, друку та обміну файлами.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані