Крісло-гойдалка Weina MusiCozzi Joy шоколадный (4011.101.01) - AT170632 - купити Шезлонги, килимки, крісла-качалки в Києві й Україні, доступні ціни на Крісло-гойдалка Weina MusiCozzi Joy шоколадный (4011.101.01) - AT170632 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Крісло-гойдалка Weina MusiCozzi Joy шоколадный (4011.101.01)

Крісло-гойдалка Weina MusiCozzi Joy шоколадный (4011.101.01) - AT170632

Код товару: AT170632
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група Від 0 місяців, Елемент живлення 2 x AA, Особливості знімна підвіска з іграшками, 3 положення регулювання спинки, Колір бежевий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от рождения
Элемент питания 2 x AA
Особливості съёмная подвеска с игрушками, 3 положения регулировки спинки
Колір бежевий
Виробник Weina
Опис

Придбати Крісло-гойдалка Weina MusiCozzi Joy шоколадный (4011.101.01) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Крісло-гойдалка MusiCozzi Joy — незамінний помічник молодим батькам. Крісло можна використовувати з самого народження малюка. Знімний вкладиш зробить комфортним сон малюка. Брязкальця на дузі, що знімається допоможуть зайняти дитину. Для безпеки вашого малюка крісло має знімні ремені безпеки. Ви можете переміщати крісло по квартирі, що дасть вам можливість займатися своїми справами, поки дитина зайнята, при цьому ви можете доглядати за нею. Три положення нахилу спинки для зручності дитини. Крісло також оснащено стопарами, скориставшись ними, ви зафіксуєте крісло в нерухомому положенні.

Особливості:
- Крісло-гойдалка може служити вам з самого народження
- 3 положення регулювання спинки
- Знімний ремінь безпеки
- Додатковий вкладиш для зручності вашого малюка
- Знімна підвіска з іграшками
- Крісло виготовлено з високоякісного пластику.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані