Молоковідсмоктувач Medela Mini Electric (006.2050) - AT171186 - купити Молоковідсоси в Києві й Україні, доступні ціни на Молоковідсмоктувач Medela Mini Electric (006.2050) - AT171186 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Молоковідсмоктувач Medela Mini Electric (006.2050)

Молоковідсмоктувач Medela Mini Electric (006.2050) - AT171186

Код товару: AT171186
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип молоковідсоса електричний, Об'єм контейнера для молока 150 мл, Матеріал поліпропілен, Комплектація пляшечка, підставка, кришка, що закручується, ковпачок,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип молокоотсоса електрична
Объем контейнера для молока 150 мл
Матеріал полипропилен
Комплектація подставка, колпачок, закручивающаяся крышка, бутылочка
Виробник Medela
Опис

Придбати Молоковідсмоктувач Medela Mini Electric (006.2050) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Молоковідсмоктувач Medela Електричний Mini Electric (006.2050)

Молоковідсмоктувач Mini Electric сподобається всім, хто цінує надійність і перевірена якість, адже йому довіряють мами по всьому світу. Цей зручний електронний молокоотсос створений як для короткострокового, так і для частого використання.

Застосування електронного молокоотсоса необхідно у випадках, коли з певних причин неможливо годування грудьми - труднощі з прикладанням до грудей, інфекції молочних залоз або запалення сосків. Електронний молокоотсос Mini Electric допомагає обійти ці труднощі, забезпечуючи дитини молоком в цей непростий період і підтримуючи лактацію. Електронний молокоотсос може використовуватися як альтернатива безпосередньому грудному вигодовуванню, утрудненого через проблеми зі здоров'ям.

Молоковідсмоктувач Mini Electric - це чудовий електронний молокоотсос для матерів, яким необхідно часто зціджувати молоко, але вони не хочуть бути прив'язані до перебування вдома. Особливий компактний дизайн і швидкість збірки дозволяють не відмовляти собі в задоволенні займатися спортом, пройтися по магазинах, зустрітися з подругами або працювати.

Переваги електронного молокоотсоса Mini Electric:

Перевірена якість і гарантована надійність

Універсальність: підходить для короткострокового і частого використання

Компактний дизайн

При використанні задіяна тільки одна рука

Зручне регулювання рівня вакууму

Легкість збірки і чищення: має всього 4 деталі

Можливість роботи як від елементів живлення, так і від мережі

Харчування: від мережі або від 2-х батарейок AA / LR6 (не входять в комплект).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані