mp3 плеєр Transcend T.sonic 710 8GB Black (TS8GMP710K) - AT017141 - купити Ненужное в Києві й Україні, доступні ціни на mp3 плеєр Transcend T.sonic 710 8GB Black (TS8GMP710K) - AT017141 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

mp3 плеєр Transcend T.sonic 710 8GB Black (TS8GMP710K)

mp3 плеєр Transcend T.sonic 710 8GB Black (TS8GMP710K) - AT017141

Код товару: AT017141
Немає в наявності
Короткий опис:
8 GB, 2" TFT LCD 320x240, WAV, WMA, MP3, AMV, AVI, BMP, JPEG, FM-тюнер, є, немає, Li-Pol акумулятор, чорний, офіційна гарантія,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір Чорний
Тип С LCD, С просмотром видео
Вага 39 г
Виробник Transcend
Гарантія офіційна гарантія
Дисплей 2
Тип питания Li-Pol акумулятор
Опис

Придбати mp3 плеєр Transcend T.sonic 710 8GB Black (TS8GMP710K) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Transcend T.sonic 710 8GB Black (TS8GMP710K) поєднує в собі вражаючий набір функцій, які дозволять його власнику виконувати вправи під улюблену музику: плеєр відрізняється великою тривалістю автономної роботи, оснащений вбудованим крокоміром на основі G-сенсора, функцією запису FM-радіопрограм за розкладом, диктофоном, високоякісними навушниками з завушні кріпленнями.

Крім високої якості відтворення музики, пристрій підтримує фітнес-режим, допомагає вам фіксувати свої досягнення і мотивує на нові персональні рекорди. В залежності від уподобань користувача, пристрій дозволяє встановити загальний час виконання вправ, цільову кількість кроків, цільову дистанцію або кількість калорій, які потрібно спалити в ході тренування. Плеєр проінформує, коли встановлена ??мета буде досягнута, що дозволить власникові пристрою повніше відчути задоволення від своїх досягнень.

MP710 оснащений крокоміром на основі G-сенсора, який акуратно підраховує кожен зроблений в ході тренування крок. Встановивши певну кількість кроків перед початком вправи, можна відстежувати хід його виконання. Знімні завушні кріплення виконують дві функції: під час щоденного використання або відпочинку вони допоможуть домогтися прекрасної якості звучання, а під час тренування дозволять надійно і комфортно зафіксувати навушники на голові, так щоб ви могли повністю зануритися в свою улюблену музику.

MP710 оснащений вбудованим диктофоном, функцією запису з лінійного входу, FM-радіо з можливістю виконання запису за розкладом, який дозволяє на одному заряді акумулятора записати до 28 годин радіопрограм і музики, при цьому, загальна тривалість збережених записів може досягати 35 годин. Функція циклічного повтору фрагмента стане в нагоді як студентам, так і фахівцям і діловим людям, допомагаючи розбирати важливі лекції, записи бізнес-зустрічей або уроків іноземних мов.

mp3 плеєр Transcend T.sonic 710 8GB Black (TS8GMP710B) не тільки відрізняється високою якістю звучання, але і може працювати в режимі USB-накопичувача місткістю 8 ГБ, достатньої для зберігання до 2 000 пісень і незліченної кількості електронних книг і текстових файлів. Його 2-дюймовий повноколірний TFT-дисплей зберігає яскравість кольорів і чіткість зображення при будь-якому куті перегляду, навіть в умовах денного освітлення, і прекрасно підходить для відображення фотографій.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані