Молоковідсмоктувач Philips AVENT Ultra Comfort электрический (SCF332/31) - AT171959 - купити Молоковідсоси в Києві й Україні, доступні ціни на Молоковідсмоктувач Philips AVENT Ultra Comfort электрический (SCF332/31) - AT171959 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Молоковідсмоктувач Philips AVENT Ultra Comfort электрический (SCF332/31)

Молоковідсмоктувач Philips AVENT Ultra Comfort электрический (SCF332/31) - AT171959

Код товару: AT171959
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип молоковідсоса електричний, Об'єм контейнера для молока 125 мл, Матеріал силікон, поліпропілен,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип молокоотсоса електрична
Объем контейнера для молока 125 мл
Матеріал силикон, полипропилен
Виробник PHILIPS
Опис

Придбати Молоковідсмоктувач Philips AVENT Ultra Comfort электрический (SCF332/31) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Молоковідсмоктувач Philips AVENT Ultra Comfort електричний (SCF332 / 31)

Більш зручне положення під час зціджування завдяки унікальному дизайну. Завдяки унікальній формі молоковідсосу молоко з грудей надходить прямо в пляшку, навіть якщо ви сидите рівно. Це означає, що ви можете зайняти більш зручне положення під час зціджування - більше не потрібно нахилятися вперед, щоб все молоко потрапляло в пляшечку. Зручне положення і почуття розслабленості під час зціджування природним чином стимулюють приплив молока і полегшують процес.

Режим делікатної стимуляції і три варіанти налаштувань зціджування. При включенні молокоотсос автоматично запускається в режимі делікатного стимуляції, покращуючи приплив молока. Потім можна вибрати одну з трьох установок, з якої зціджування буде найбільш комфортним.

М'яка масажна насадка залишає відчуття тепла. Нове м'яке оксамитове покриття масажної насадки залишає на шкірі відчуття тепла для комфортної та ніжною стимуляції припливу молока. Під час зціджування насадка дбайливо імітує процес смоктання грудей дитиною, забезпечуючи природний приплив і клінічно доведену ефективність. Завдяки своєму дизайну м'яка масажна насадка прекрасно підійде більшості годуючих мам. При необхідності можна придбати насадку більшого розміру.

Пляшка і соска серії Natural в комплекті. Завдяки широкій соску, що повторює форму грудей, можна легко поєднувати годування грудьми і годування з пляшечки.

Компактний легкий дизайн. Компактний дизайн і ергономічна ручка дозволяють із зручністю утримувати молокоотсос і прикладати його до грудей. Завдяки невеликому розміру і вазі молокоотсос зручно розміщувати так, щоб повністю контролювати процес зціджування. Для зручності в дорозі і компактності при зберіганні трубку можна просто накрутити на основу. Акумулятори спрощують використання молоковідсмоктувача в дорозі.

Проста збірка. Визначення порядку з'єднання деталей на око. Форма деталей дозволяє візуально визначити порядок їх з'єднання, забезпечуючи просту збірку молоковідсмоктувача.

Сумісний з іншими виробами для годування Philips AVENT. Молоковідсмоктувач підходить для використання разом з іншими продуктами для годування серії Philips AVENT, в тому числі з пляшечками і контейнерами для зберігання грудного молока Classic. Philips AVENT також пропонує ряд аксесуарів для догляду за грудьми, які допоможуть вам продовжити період грудного вигодовування і забезпечать більший комфорт.

Простота очищення завдяки невеликій кількості окремих деталей. Завдяки невеликій кількості окремих деталей очистити молокоотсос дуже просто. Молоко ніколи не контактує з трубкою і основою. Всі частини приладу, крім електричних, підходять для миття в посудомийній машині.

Просте управління одним натисканням кнопки. Одинарний електронний молокоотсос ідеально підходить для мам, які часто зціджують молоко і цінують можливість зціджувати без зусиль, одним натисканням кнопки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані