Планшет Assistant AP-108G CETUS (Gold) Full HD - AT172087 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Assistant AP-108G CETUS (Gold) Full HD - AT172087 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Планшет Assistant AP-108G CETUS (Gold) Full HD
Планшет Assistant AP-108G CETUS (Gold) Full HD
Планшет Assistant AP-108G CETUS (Gold) Full HD
Планшет Assistant AP-108G CETUS (Gold) Full HD
Планшет Assistant AP-108G CETUS (Gold) Full HD
Планшет Assistant AP-108G CETUS (Gold) Full HD

Планшет Assistant AP-108G CETUS (Gold) Full HD - AT172087

Код товару: AT172087
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10", Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ, Тип Початкового рівня, з 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Планшети на Android, Роздільна здатність 1920 х 1200, Вбудована пам'ять 32 ГБ, Операційна система Android 8.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Assistant
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ
Тип Начального уровня, с 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Планшеты на Android
Роздільна здатність WUXGA (1920x1200)
Бездротові можливості 4G, 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Android 8.0
Тип матриці IPS
Процесор MediaTek MT6750
Колір задньої панелі Gold
Частота процесора 1.3 ГГц
Тип SIM-карт miniSIM
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Навігаційна система GPS
Підтримка карт пам'яті microSDHC
Тилова камера 5 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково OTG, G-Sensor, FM-радио
Ширина (мм) 171
Висота (мм) 241
Глибина (мм) 9.5
Колір передньої панелі White
Емкость аккумулятора 6000 mAh
Опис

Придбати Планшет Assistant AP-108G CETUS (Gold) Full HD Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Планшет Assistant AP-108G CETUS (Gold) Full HD

Продуманий до дрібниць дизайн. Планшет Assistant AP-108G CETUS є чудовим рішенням для безлічі завдань. Цей пристрій розроблено з урахуванням вимог сучасних користувачів. Саме тому він гармонійно поєднує в собі інноваційні технологічні та технічні рішення, що робить його чудовим вибором для кожного користувача.

Корпус пристрою має закруглені кути, що забезпечує приємні тактильні відчуття, а також додатковий комфорт при використанні гаджета. Продумане розташування кнопок робить управління пристроєм максимально простим і зручним. Планшет Assistant обладнаний двома слотами для SIM-карт. Завдяки цьому ви зможете здійснювати дзвінки, а також поєднувати найвигідніші тарифи декількох операторів. Також це дозволить вам отримати доступ до мобільного інтернету.

Вражаюча якість зображення. Дана модель Assistant обладнана всім необхідним для роботи і розваг. Гаджет може похвалитися застосованим в ньому досить великим дисплеєм діагональ якого становить 10 дюймів. Цього цілком достатньо для комфортного перегляду відеороликів, роботи з електронними документами, а також ігор і соціальних мереж.

Дисплей відрізняється високою роздільною здатністю (1920 x 1200 пікселів). Завдяки цьому ви гарантовано отримаєте неймовірно деталізоване зображення, що дозволить вам розглянути навіть найдрібніші деталі картинки. Застосована в планшеті IPS-матриця може похвалитися здатністю передавати реалістичні кольори і відтінки. Також вона відрізняється широкими кутами огляду (до 178 градусів по вертикалі і горизонталі).

Для роботи та розваг. Оцініть всі переваги Assistant AP-108G CETUS завдяки задіяному в ньому потужному 8-ядерного процесорного пристрою Mediatek з частотою 1.3 ГГц. Даний мікропроцесор забезпечує швидкий запуск додатків. Це дозволить вам без будь-яких проблем грати в ігри і спілкуватися в соціальних мережах без будь-яких затримок.

Створюйте оригінальні знімки і відео. Планшет Assistant обладнаний основною камерою з матрицею на 5 Мп. З її допомогою ви зможете робити якісні знімки та відеоролики. Також в гаджеті передбачена фронтальна камера з матрицею на 2 Мп. З її допомогою ви зможете робити Селфі, а також спілкуватися з друзями, родичами і колегами по роботі, здійснюючи відеодзвінки за допомогою популярних месенджерів.

Чудова автономність. Дана модель Assistant може похвалитися вражаючою автономністю, що дозволить вам забути про необхідність підзарядки пристрою протягом дня. Гаджет обладнаний акумуляторною батареєю ємністю 6000 мАг, яка перезаряджається всього за кілька годин і забезпечує багатогодинне взаємодія з гаджетом.

Торгова марка Assistant є власністю американського концерну під назвою Tiwell Assistant LLC. Даний бренд присутній на ринку України з 2003 року. Асортимент продукції, що випускається під торговою маркою Assistant, складається з таких пристроїв, як калькулятори, міністанціі для прогнозу погоди, детектори валют, кишенькові електронні мультимовні перекладачі, багатофункціональний годинник, електронні рамки для фотографій.

Компанія по праву пишається повагою серед клієнтів усього світу, а також, результативністю і квалифицированностью своєї роботи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані