Відеоняня Philips AVENT SCD620/52 - AT172462 - купити Радіо- і відеоняні в Києві й Україні, доступні ціни на Відеоняня Philips AVENT SCD620/52 - AT172462 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Відеоняня Philips AVENT SCD620/52
Відеоняня Philips AVENT SCD620/52
Відеоняня Philips AVENT SCD620/52
Відеоняня Philips AVENT SCD620/52
Відеоняня Philips AVENT SCD620/52

Відеоняня Philips AVENT SCD620/52 - AT172462

Код товару: AT172462
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Стандарт 2,4 ГГц, Максимальна відстань 300 м, Дисплей 2.7" LCD, Функція зворотного зв'язку так, Нічне бачення так, Додаткові функції передача звуку,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Особливості регулируемый угол просмотра, регулировка громкости, настройки чувствительности, клипса для крепления к поясу, индикатор заряда а
Стандарт 2.4 ГГц
Додаткові функції передача звука
Виробник PHILIPS
Опис

Придбати Відеоняня Philips AVENT SCD620/52 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Philips Avent SCD620 — надійний і безпечний спосіб спостереження за малям в будь-який час. Чудова якість звучання забезпечує якісний зв'язок, а чітке зображення на РК-дисплеї 2, 7' дозволяє встановлювати з'єднання навіть вночі.

Завжди бути поряд з малюком
Надійність і безпека: технологія A-FHSS
• Надійність і безпека (A-FHSS)
• Кольоровий екран 2, 7 дюйма
• Спокійні колискові, зворотній зв'язок

Надійне конфіденційне з'єднання завдяки технології FHSS
Унікальна система підключення гарнітури для надійного, конфіденційного зв'язку з дитиною. Нова адаптивна технологія FHSS (розширення спектра зі стрибкоподібною перебудовою частоти) дозволяє мінімізувати перешкоди.

Екран 2, 7' з високою роздільною здатністю — чітке зображення завдяки системі нічного бачення
Залишайтеся на зв'язку з малюком і вдень, і вночі: система інфрачервоного нічного бачення автоматично включається з настанням темряви і забезпечує неперевершену чіткість. Ви можете спостерігати за сплячою дитиною завдяки широкому кольоровому екрану 2, 7' з високим дозволом.

Енергозберігаючий режим ECO з індикацією з'єднання
Увімкніть режим ECO для зниження енергоспоживання, коли малюк відпочиває. Унікальний індикатор з'єднання дозволить стежити за статусом підключення до дитячого блоку. У режимі ECO вимикається передача аудіо та відео, а з'єднання між блоками відновлюється при виявленні звуку в кімнаті малюка.

Робочий діапазон до 300 метрів*
Робочий діапазон в приміщенні — до 50 метрів*, поза приміщенням — до 300 метрів*.

Тривалий час роботи для безперервного нічного спостереження
Зручний батьківський блок з бездротовим зв'язком, що не вимагає підзарядки протягом 10 годин, забезпечує свободу переміщень.

Залишайтеся на зв'язку з дитиною з допомогою можливості передачі голосу
Іноді все, що потрібно дитині, — це заспокійливий звук вашого голосу. За допомогою цієї важливої функції ви зможете зв'язатися з малюком з будь-якої частини будинку, просто натиснувши кнопку.

Приємні колискові заспокоять вашого малюка
Немає нічого краще тихій колискової пісні, щоб заспокоїти невгамовного малюка. Перебуваючи в будь-якій кімнаті будинку, оберіть одну з п'яти мелодій, під яку ваш малюк швидко засне.

Завдяки високій якості звуку ви завжди будете чути малюка
Ви почуєте навіть тихий сміх, найменший шурхіт і звук гикавки з ідеальною чіткістю. Кристально чисте звучання дозволяє не тільки спостерігати за малюком, але і чути його в будь-який час.

Світлодіодні індикатори показують, що пристрій підключено і знаходиться в робочому діапазоні
Ви завжди будете знати про стан з'єднання і робочому діапазоні радіоняні. Якщо прилад знаходиться за межами робочого діапазону або розряджений, батьківський блок сповістить вас про це, щоб ви завжди були на зв'язку з малюком.

Виберіть оптимальний рівень звуку, що відповідає вашому оточенню.
Ця функція дозволяє налаштувати чутливість мікрофона на дитячому блоці. Рівень чутливості мікрофона визначає звуки, на які буде реагувати дитячий блок: наприклад, ви зможете почути плач дитини, але не лепет.

*Робочий діапазон радіоняні залежить від навколишніх умов і наявності перешкод.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані