Фітнес браслет Samsung SM-R360 (Gear Fit2) Blue (SM-R3600ZBASEK) - AT017251 - купити Фітнес-браслети в Києві й Україні, доступні ціни на Фітнес браслет Samsung SM-R360 (Gear Fit2) Blue (SM-R3600ZBASEK) - AT017251 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Фітнес браслет Samsung SM-R360 (Gear Fit2) Blue (SM-R3600ZBASEK)

Фітнес браслет Samsung SM-R360 (Gear Fit2) Blue (SM-R3600ZBASEK) - AT017251

Код товару: AT017251
Немає в наявності
Короткий опис:
Функції пульсометр, показ часу, монітор серцевого ритму, лічильник калорій, крокомір, датчик положення, відстеження сну, барометр, акселерометр, GPS, Cумісність Android 4.3, Колір синій, Екран Super AMOLED, Вологозахист IP68, Регулювання розміру так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції акс, Барометр, датчик положения, монитор сердечного ритма, отслеживание сна, показ времени, пульсометр, счетчик калорий, шагомер
Сумісність Android 4.3
Колір синий
Экран Super AMOLED
Влагозащита IP68
Інтерфейси Bluetooth
Время автономной работы 3-4 дня
Емкость аккумулятора 200 mAh
Виробник Samsung
Опис

Придбати Фітнес браслет Samsung SM-R360 (Gear Fit2) Blue (SM-R3600ZBASEK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Samsung Gear Fit2 SM-R360 — новинка серед фітнес-трекерів з вражаючою функціональністю. Тепер не потрібно брати з собою громіздкий смартфон на пробіжку — Gear Fit2 оснащений всім необхідним. Вбудований GPS відстежує ваш маршрут, дистанцію та швидкість в режимі реального часу з високою точністю, мотивуючи рухатися далі і краще.

Вбудований пульсометр
Отримуйте максимальну віддачу від кожного тренування з дуже точним моніторингу серцевого ритму у Gear Fit2. Ловіть момент найвищої енергійної ефективності для підвищення інтенсивності тренування.

Розумний трекер
В режимі автоматичного відстеження активності Gear Fit2 надасть статистику в залежності від виду вашої тренування. Немає необхідності повідомляти трекеру ви бігаєте або займаєтеся на тренажері. Він просто знає.

Інтуїтивно зрозумілий дисплей
Gear Fit2 оснащений Super AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю 216 x 432, досить великим для комфортного відображення інформації. Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко і зручно стежити за показниками або часом під час тренування.

Музика завжди з вами
Тепер для ранкової пробіжки вам не потрібно брати з собою смартфон або iPod. Gear Fit2 оснащений сховищем ємністю 4 ГБ, яку можна використовувати для завантаження улюбленої музики.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані