Рюкзак-переноска Baby Bjorn Baby Carrier One Air Mesh Silver (98004) - AT173291 - купити Рюкзаки-переноски в Києві й Україні, доступні ціни на Рюкзак-переноска Baby Bjorn Baby Carrier One Air Mesh Silver (98004) - AT173291 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Рюкзак-переноска Baby Bjorn Baby Carrier One Air Mesh Silver (98004)

Рюкзак-переноска Baby Bjorn Baby Carrier One Air Mesh Silver (98004) - AT173291

Код товару: AT173291
Немає в наявності
Короткий опис:
Вік дитини від народження, Вага дитини до 15 кг, Кількість положень дитини 2, Положення дитини спереду спиною до батьків, спереду обличчям до батьків, Матеріал поліестер, бавовна, Колір сріблястий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка от рождения
Вес ребенка до 15 кг
Положения ребенка спереди спиной к родителю, спереди лицом к родителю
Матеріал хлопок, полиэстер
Колір Сірий
Виробник Baby Bjorn
Опис

Придбати Рюкзак-переноска Baby Bjorn Baby Carrier One Air Mesh Silver (98004) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Рюкзак-переноска Baby Bjorn Baby Carrier One Air Mesh Silver (98004)

Рюкзак-кенгуру Baby bjorn One – зручний і практичний рюкзак-переноска для носіння дитинки і на животі і на спині.
Цей рюкзак створений з особливої тривимірної сітки, яка оберігає маму і дитину від перегріву.
Міцна сітчаста тканина вільно пропускає повітря, відводить вологу і швидко висихає.
Усередині рюкзак покритий м'якою тканиною і не має швів.
Всі рюкзаки Babybjorn розроблені в тісній співпраці зі світовими педіатрами.

Характеристики:
- "Розумна" конструкція - всередині рюкзака є регульована застібка, яка дозволяє рюкзаку «рости» разом з малюком.
- Регульоване положення рюкзака - новонародженого малюка можна носити високо на грудях, близько до серця, а малюка постарше можна носити нижче.
- Анатомічна форма - перебуваючи в рюкзаку, малюк завжди буде в фізіологічно правильному положенні. Дитині комфортно за рахунок регульованого підголівника, зручного сидіння і високої спинки, які гарантують надійну опору стегнах, спині та голові дитини.
- 4 способи розташування малюка - структура цієї моделі дозволяє носити малюка обличчям до мами, обличчям по ходу руху і у себе на спині. Коли малюк знаходиться в положенні «обличчям вперед» – підголівник можна опустити.
- Переміщати рюкзак зі спини на груди і навпаки дуже легко. Носити малюка на спині можна з 12 місячного віку.
- Носити такий рюкзак - суцільне задоволення. Широкі лямки з набиванням і ергономічна підтримка-ремінь, забезпечать рівномірний розподіл ваги малюка на спину і плечі батьків.
- Простота і легкість регулювання - регулювати положення рюкзака можна прямо на ходу і для цього не потрібно висаджувати малюка. Регулюючі ремінці знаходяться в передній частині рюкзака або в доступній для рук батька зоні.
- Спокійний сон - щоб дістати сплячого малюка з рюкзака-кенгуру Babybjorn не потривоживши його сон, досить просто відстебнути передню частину рюкзака.
- Рюкзак підійде для будь-якого з батьків - плечові лямки і пояс можна регулювати під зріст і комплекцію.
- Перевірений і безпечний матеріал - всі використовувані матеріали прекрасно підходять для дитячої шкіри і безпечні, навіть якщо дитина візьме їх в рот. Гарантується відсутність небезпечних речовин, матеріал відповідає вимогам стандарту Oeko-Tex 100, клас 1 (вироби для дітей).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані