Рюкзак-переноска Thule Sapling Child Carrier (TH210202) - AT173459 - купити Рюкзаки-переноски в Києві й Україні, доступні ціни на Рюкзак-переноска Thule Sapling Child Carrier (TH210202) - AT173459 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Рюкзак-переноска Thule Sapling Child Carrier (TH210202)

Рюкзак-переноска Thule Sapling Child Carrier (TH210202) - AT173459

Код товару: AT173459
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість положень дитини 1, Колір сірий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір Grey
Виробник Thule
Опис

Придбати Рюкзак-переноска Thule Sapling Child Carrier (TH210202) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Рюкзак-переноска Thule Sapling Child Carrier (TH210202)

Цей туристичний рюкзак для комфортної подорожі з дитиною зроблений відомої в усьому світі компанією Thule (Швеція)! Рюкзак перевершує стандарти безпеки ASTM і EN, тому ви можете бути повністю впевненим у безпеці малюка. Рюкзак підійде для носіння як мамою, так і татом, легко регулюється і має вантажний пояс. Сидіння для дитини регулюється в залежності від росту дитини, його можна садити зверху і збоку, а також для більшої зручності воно має м'який вкладиш.

Особливості: повністю настроюється задня панель і стегнах ремінь забезпечують ідеальну посадку, зручну переноску і дозволяють батькам з легкістю змінювати один одного; сітчасті кишені, відділ для пляшки з водою і два великих відділу на застібці-блискавки дозволяють зберігати одяг, воду, підгузники, дощовики та інші необхідні речі; можливість зберігати важливі речі під рукою (іграшки, їжа, гаджети) завдяки двом містким кишенях із застібкою-блискавкою на стегнах ремені; ремені для стабілізації навантаження забезпечують регулювання центру тяжіння рюкзака на ходу, дозволяючи перемістити дитини ближче до батьків для більш зручного перенесення.

Складаний козирок не дає вашій дитині потіти і захищає від яскравого сонця; ергономічне сидіння з можливістю настройки по висоті ефективно розподіляє вагу дитини, забезпечуючи підтримку внутрішньої частини стегна; можливість посадки з двох сторін дозволяє поміщати дитини зверху або збоку; знімні підставки-стремена забезпечують відпочинок для ніг вашої дитини і дозволяють йому змінювати.

Компанія Thule заснована в Швеції в 1942 р. З тих самих пір в компанії зайняті тим, що наближають нас до реального світу і підігрівають нашу пристрасть до життя. Thule - міжнародна група однодумців із загальною пристрастю допомагати сім'ям з активним способом життя і ентузіастам-мандрівникам.

Компанія Thule допомагає нам безпечно і легко перевозити все, що необхідно, і без клопоту вести активний спосіб життя. У компанії вірять у цінність активного способу життя - неважливо, чи перебуваєте ви в місті чи посеред дикої природи. Компанія поважає і піклується про навколишній світ, а також отримує від нього радість і здоров'я. Незалежно від ваших захоплень і занять. Куди б ви не прямували, що б з собою не брали. З компанією Thule ви живете повноцінним активним життям. Слоган компанії - «Активне життя - це просто». Велика увага фірма приділяє екологічності вироблених виробів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані