Молоковідсмоктувач Medela Двофазний електричний Swing Maxi+Кальма (040.0013) - AT173983 - купити Молоковідсоси в Києві й Україні, доступні ціни на Молоковідсмоктувач Medela Двофазний електричний Swing Maxi+Кальма (040.0013) - AT173983 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Молоковідсмоктувач Medela Двофазний електричний Swing Maxi+Кальма (040.0013)

Молоковідсмоктувач Medela Двофазний електричний Swing Maxi+Кальма (040.0013) - AT173983

Код товару: AT173983
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип молоковідсоса електричний, Об'єм контейнера для молока 150 мл, Матеріал поліпропілен, Комплектація соска для годування, підставка, кришка, що закручується, 2 пляшечки,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип молокоотсоса електрична
Объем контейнера для молока 150 мл
Матеріал полипропилен
Комплектація соска для кормления, подставка, закручивающаяся крышка, 2 бутылочки
Виробник Medela
Опис

Придбати Молоковідсмоктувач Medela Двофазний електричний Swing Maxi+Кальма (040.0013) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Молоковідсмоктувач Medela Двофазний електричний Swing Maxi + Кальмі (смарт соска) (040.0013)

Електронний молокоотсос Medela Swing Maxi - розширена версія молоковідсосу Swing. Ідеально підходить для мобільних і незалежних матерів, які прагнуть до максимальної ефективності та економії часу. З системою для годування грудним молоком Кальмі. 100% збереження грудного вигодовування.

Молоковідсмоктувач Swing Maxi поєднує в собі переваги простоти і непомітності використання з ефективністю подвійного зціджування грудного молока. Особлива легкість збірки дозволяє використовувати двофазний електронний молокоотсос поза домом.

Подвійне зціджування

Зціджування молока одночасно з обох грудей (подвійне зціджування) має значні переваги над одинарним сцеживанием. По-перше, подвійне зціджування дозволяє істотно економити час (по крайней мере в два рази). По-друге, збільшує обсяг виробленого молока до 18%. По-третє, збільшує його енергетичну цінність (особливо корисно для недоношених дітей), забезпечує кращий відтік молока від грудей, що сприяє підтримці лактації.

Технологія двофазного зціджування

В основу функціонування молоковідсосу Swing Maxi покладена технологія двофазного зціджування. Електронний молокоотсос імітує природний ритм смоктання материнських грудей дитиною. Малюк смокче спочатку швидко, але не сильно, ніж стимулює приплив молока (фаза стимуляції), а коли молоко починає надходити, він смокче вже не так швидко, але з більшою силою (фаза смоктання). Зціджувати молоко за допомогою електричного молоковідсмоктувача настільки зручно, що вам здається, ніби ви дійсно годуєте грудьми. Прискорене виділення і максимальний потік молока значно скорочують процедуру зціджування. Це дозволяє зцідити більше молока за менший час.

Електронний молокоотсос, за яким легко доглядати

Swing Maxi з двома контейнерами-пляшечками (2 х 150 мл) дуже легко мити і чистити. Вироби, які входять в контакт з грудним молоком, не містять Бісфенол А і легко очищаються, незалежно від того, кип'ятіть ви їх або дезінфіціруете.

Переваги подвійного молоковідсосу Swing Maxi:

Зручність і непомітність застосування

Ідеальне рішення для частого зціджування молока

Збільшення лактації та енергетичної цінності молока

Регулювання рівня вакууму та інших параметрів під власні потреби

Простота складання, використання і чищення

Подвійне або одинарне зціджування

Безшумність і компактність

Підбір розміру воронки, який підходить саме вам

Робота як від 6 батарейок AAA 1.5 В (не входить в комплект), так і від мережі

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані