Навушники Sennheiser IE 80 S (507448) - AT174283 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники Sennheiser IE 80 S (507448) - AT174283 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Навушники Sennheiser IE 80 S (507448)
Навушники Sennheiser IE 80 S (507448)
Навушники Sennheiser IE 80 S (507448)
Навушники Sennheiser IE 80 S (507448)
Навушники Sennheiser IE 80 S (507448)
Навушники Sennheiser IE 80 S (507448)
Навушники Sennheiser IE 80 S (507448)
Навушники Sennheiser IE 80 S (507448)
Навушники Sennheiser IE 80 S (507448)
Навушники Sennheiser IE 80 S (507448)

Навушники Sennheiser IE 80 S (507448) - AT174283

Код товару: AT174283
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, Конструкція внутрішньоканальні, Призначення для телефону, для плеєра, Тип пристрою навушники, Тип HighEnd, Підключення дротове,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Sennheiser
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм
Конструкция внутриканальные
Призначення для телефона, для плеера
Тип устройства наушники
Подключение провідне
Тип HighEnd
Чувствительность 125 дБ
Колір Чорний
Количество PIN (контактов) 3
Сопротивление наушников 16 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 10 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 20 кГц
Длина шнура 1,2 м
Особливості съемный кабель, система шумоподавления
Диаметр излучателя 9 мм
Опис

Придбати Навушники Sennheiser IE 80 S (507448) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Навушники Sennheiser IE 80 S (507448)

Внутрішньоканальні навушники Sennheiser IE 80 S відкривають новий рівень досконалості в поєднанні якості зовнішнього виконання і функціональності конструкції.
Завдяки професійній скрупульозності, з якою опрацьований кожен окремий їх елемент, ці навушники здатні відтворювати звук виняткової точності, чистоти і виразності.
А преміум-дизайн якнайкраще підкреслює характерну візуальну естетику нової серії висококласних компактних моделей, розробленої Sennheiser спеціально для сучасних меломанів.
Поліпшені акустичні характеристики, система ручного регулювання частотного діапазону, можливість кастомізації за рахунок зміни кабелю, застосування заушин і найбільш зручних амбушюр Comply з ефектом пам'яті — це еволюція, яку ви можете почути і відчути.

Ласкаво просимо в світ аудіофільського звуку!
Характерні для високоякісного професійного аудіообладнання бездоганна, надихаюча якість звучання і елегантна, функціональна конструкція IE 80 S стали відображенням нашого незмінного прагнення до інновацій, завдяки яким звук здатний дарувати своєму слухачеві ще більш сильні і захоплюючі враження.
Sennheiser IE 80 S, як пристрій аудіофільського рівня, спочатку розроблялися з урахуванням підвищених аудіозапитів справжніх цінителів висококласного звуку.
При цьому особлива увага також приділялася і цілком природному бажанню наших користувачів володіти продуктом не тільки високотехнологічним, але і естетично досконалим.
Сконструювати компактні навушники з таким акустичним потенціалом, які до того ж будуть максимально зручними і зовні привабливими, виявилося вкрай непростим завданням.

Еволюція, яку ви слухаєте, бачите і відчуваєте
Кожен справжній інженер знає, що немає меж досконалості, і завжди можна поліпшити те, що було зроблено раніше.
А коли справа стосується таких унікальних високоякісних навушників, як IE 80 S, то шлях до ідеального звучання лежить через безперервну оптимізацію кожної, навіть найдрібнішої їх деталі.
Робота надзвичайно складна і трудомістка, але в підсумку більш досконала конструкція корпусу, оптимальної форми вушні адаптери, а також дизайн і ретельно підібрані аксесуари разом формують те, що ви можете з упевненістю назвати сучасними внутрішньоканальными навушниками екстра класу.

Не просто чудова якість
При розробці нових високоякісних внутрішньоканальних навушників до досконалості доводиться кожен їх окремий елемент, навіть найменший.
Тому ультракомпактна стереосистема IE 80 S, що складається з пари динамічних випромінювачів з потужними неодимовими магнітами, генерує звук виняткової точності, чистоти і виразності.
Але як повнофункціональні аудіофільскі навушники, IE 80 S не тільки відтворюють по-справжньому реалістичний і максимально деталізований звук, але також дозволяють користувачеві регулювати параметри звучання, вручну змінюючи його частотний діапазон згідно з власними уподобаннями.

У тісному контакті з чистим звуком
Внутрішньоканальні IE 80 S не просто зручні, вони миттєво адаптуються до індивідуальних анатомічних особливостей вух свого власника.
Для цього в стандартному комплекті постачання IE 80 S передбачений цілий набір знімних вушних адаптерів-амбушюр різної форми і розмірів (S, M і L), включаючи амбушюри з піни Comply з ефектом пам'яті, з допомогою яких навушники ідеально розміщуються в вушному каналі будь-якого діаметру і конфігурації, забезпечуючи чудове звучання, комфорт та хороший захист від зовнішніх шумів.
Якщо в цифрах, то рівень пасивного шумозаглушення моделі IE 80 S становить 26 дБ.
Це означає, що ці навушники здатні забезпечити якісний захист від стороннього шумового фону навіть в досить гучному оточенні.

Мобільність найвищого рівня
Висококласні внутрішньоканальні навушники, які до того ж прекрасно справляються з тяготами сучасного мобільного життя — це, безумовно, знахідка для кожного, хто любить слухати музику в русі.
Тому IE 80 S виконані в дуже міцному зносостійкому корпусі і стандартно комплектуються змінним кабелем з кевларовим захистом і фірмовими 2-контатными роз'ємами Sennheiser.
Така модульна конструкція дає користувачеві можливість надалі кастомізувати навушники відповідно до своїх побажань, зокрема за рахунок різних варіантів їх підключення.

Служити і захоплювати!
У IE 80 S
традиційно високої якості стереозвук, характерний для навушників професійного рівня, надзвичайно органічно поєднується з лаконічними, але надзвичайно привабливими дизайнерськими "фішками" в стилі індастріал.
Зовнішню частину чашок навушників захищають мініатюрні накладки, виготовлені із зносостійкої нержавіючої сталі, а для зручності використання, зокрема щоб навушники не плуталися, кабель правої чашки позначений червоним — рішення не помітне, але дуже практичне.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані