Кавоварка DeLonghi ECAM 22.110 B (ECAM22.110.B) - AT174366 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ECAM 22.110 B (ECAM22.110.B) - AT174366 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кавоварка DeLonghi ECAM 22.110 B (ECAM22.110.B)
Кавоварка DeLonghi ECAM 22.110 B (ECAM22.110.B)

Кавоварка DeLonghi ECAM 22.110 B (ECAM22.110.B) - AT174366

Код товару: AT174366
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино автоматичне, Резервуар для води 1,8 л, Тип управління механічне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино автоматическое
Резервуар для воды 1,8 л
Тип управления механічна
Давление водяного насоса 15 бар
Емкость контейнера для зерен 250 г
Потужність 1450 Вт
Комплектація кофеварка, инструкция
Функції съемный резервуар для воды, съемный поддон для капель, регулируемая высота дозатора/подставки, регулировка температуры кофе, рег
Вага 9
Колір Чорний
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ECAM 22.110 B (ECAM22.110.B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Придбавши кавоварку моделі DeLonghi ECAM22.110.B із серії «Magnifica», Ви спростите приготування кави до мінімуму. Простим натисненням на панелі потрібної кнопки вибирається вид кави. А повернувши регулятор - зменшіть або збільшите його аромат, міцність і температуру. Ємність з молоком у пристрої DeLonghi ECAM22.110.B розміщена всередині корпусу і призначена для приготування капучино.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані