Кавоварка DeLonghi ETAM 36.365 MB - AT175698 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ETAM 36.365 MB - AT175698 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кавоварка DeLonghi ETAM 36.365 MB
Кавоварка DeLonghi ETAM 36.365 MB
Кавоварка DeLonghi ETAM 36.365 MB

Кавоварка DeLonghi ETAM 36.365 MB - AT175698

Код товару: AT175698
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино автоматичне, Резервуар для води 1.3 л, Тип управління електронне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино автоматическое
Резервуар для воды 1.3 л
Тип управления электронное
Давление водяного насоса 15 бар
Емкость контейнера для зерен 150 г
Потужність 1450 Вт
Комплектація поддон для чашек, кофеварка, контейнер для молока, инструкция
Функції съемный резервуар для воды, съемный поддон для капель, регулировка температуры кофе, регулировка крепости кофе, программирование
Габарити 19.5 x 47.5 x 32.6 см
Вага 11
Колір серый/черный
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ETAM 36.365 MB Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка DeLonghi ETAM 36.365 MB

Різноманіття кавових напоїв
З кавоварка Delonghi ETAM 36.365 M PrimaDonna XS De Luxe ви завжди зможете приготувати один з улюблених кавових напоїв з додаванням молока. Кава-лате — це вид кавового напою, в якому міститься, порівняно з іншими кава-напоями, найбільше молока. Макіято — смачний напій з гарячим молоком. Відомий всім кавоманам капучіно — кава з шикарною пінкою. Сріблястий металевий корпус італійського дизайну ідеально доповнить будь-який кухонний інтер'єр. Ця ультратонка модель, з шириною корпусу всього 19,5 сантиметрів, легко поміститься навіть на невеликій кухні.

Кавомолка
У машині вбудована кавомолка, яка має кілька ступенів помелу. Вона працює досить тихо. Можна приготувати каву за індивідуальним рецептом. Регулюючи порцію води, міцність кави, температуру. Мить - і ваш фірмовий напій готовий. Тепер порадувати близьку людину ароматним напоєм буде дуже просто. Використовується в машині ETAM 36.365 M мелена та зернова кава. Резервуар для молока легко знімається, його можна використовувати як звичайний глечик для молока, залишаючи його в холодильнику. Ще ніколи не було так легко варити якісну кави.

Дві чашки за один раз
На вибір за один раз можна приготувати одну або дві чашки напою на вибір. Підігрів чашок, активізується відповідною кнопкою. Висота диспенсера регулюється. Контейнер для зерен вміщує 150 грам, а резервуар для води розрахований на 1,3 літра. Піддон для крапель і блок для заварювання легко знімаються, є індикатор рівня води. Зручна функція автоматичного очищення швидко приведе до первинного вигляду вашого кухонного друга.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані