Батарея універсальна PowerPlant K2 50000mAh (DV00PB0003) - AT018120 - купити Акумулятори зовнішні в Києві й Україні, доступні ціни на Батарея універсальна PowerPlant K2 50000mAh (DV00PB0003) - AT018120 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Батарея універсальна PowerPlant K2 50000mAh (DV00PB0003)

Батарея універсальна PowerPlant K2 50000mAh (DV00PB0003) - AT018120

Код товару: AT018120
В наявності
9 999 грн
Акція: Кешбек 300 грн. При придбанні даного товару покупець гарантовано отримує кешбек 300 грн
Короткий опис:
Ємність 50000 mAh, Призначення для телефона, для смарт-годинників, для плеєра, для планшета, для ноутбука, Електрохімічна система Li-pol, Джерело заряду вбудованої батареї мережа 220 В, Інтерфейси підключення (вихід) 4 х USB, Тип акумулятора вбудований,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PowerPlant
Ємність 50000 mAh
Призначення для телефона, для смарт-часов, для плеера, для планшета, для ноутбука
Электрохимическая система Li-Pol
Источник заряда встроенной батареи мережа 220 В
Интерфейсы подключения (выход) 4 х USB
Тип аккумулятора встроенный
Колір Чорний
Розмір 209 х 136 х 33 мм
Особливості фонарик, индикатор остаточного заряда
Количество перезарядок до 1000
Захист багаторівнева система захисту
Матеріал корпусу для металла
Вага 1200 г
Коннекторы для ноутбуков Sony, Samsung, Lenovo, HP, Dell, Asus, Acer
Опис

Придбати Батарея універсальна PowerPlant K2 50000mAh (DV00PB0003) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Батарея універсальна PowerPlant K2 / 50000mAh (DV00PB0003) 
Універсальна мобільна батарея PowerPlant - незамінна річ для Ваших мобільних пристроїв, будь то телефон, смартфон, плеєр, планшетний ПК, MP3, MP4 плеєри, GPS навігатори, цифрові фотокамери, ноутбуки та нетбуки, iPhone, iPad, iPod і т.д. Завдяки цій батареї ви зможете надовго продовжити автономну роботу вашого пристрою без зарядки від мережі. 

У далекій дорозі, поїздці на природу, в подорожі і будь-який інший ситуації, коли Вам необхідно залишатися на зв'язку або підтримувати довгу роботу з Вашим пристроєм і немає можливості провести зарядку від мережі, кращий вихід -універсальна мобільна батарея PowerPlant. Сучасна технологія Li-Pol акумуляторів забезпечує надійність і тривалий час роботи батареї за рахунок максимально низького внутрішнього опору. У цій батареї є такі системи безпеки: вбудована багаторівнева система захисту від короткого замикання, надлишкового рівня зарядки, захист від повної розрядки батареї, мимовільної розрядки, перегріву.


Комплектація: Мобільний акумулятор, чохол, блок живлення, 10 перехідників для ноутбуків, 2 кабелі-перехідника, посібник користувача.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані