Соковижималка BRAUN J500WH - AT189770 - купити Соковижималки в Києві й Україні, доступні ціни на Соковижималка BRAUN J500WH - AT189770 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Соковижималка BRAUN J500WH
Соковижималка BRAUN J500WH

Соковижималка BRAUN J500WH - AT189770

Код товару: AT189770
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип відцентрова, Потужність 900 Вт, Об'єм резервуару для жмиху 2 л, Об'єм резервуару для соку 1.25 л, Кількість швидкостей 2, Матеріал корпусу пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип центробежная
Объем резервуара для сока 1.25 л
Потужність 900 Вт
Объем резервуара для жмыха 2 л
Матеріал корпусу пластик
Особливості широкий жёлоб для загрузки, нескользящие ножки, автоматический выброс мякоти
Вага 4.72 кг
Колір White
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Соковижималка BRAUN J500WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Соковижималка BRAUN J500WH - це високоефективна модель, яка має систему швидкого віджиму. Ви можете отримати ранкову склянку соку з ваших улюблених фруктів або овочів всього за 15 секунд. А літр соку приготувати менше, ніж за одну хвилину. Соковижималка має потужність 900 Вт. Надійність пристрою забезпечується завдяки 4-ступеневою системою безпеки. При невиконанні однієї з умов протягом 3 секунд зупиняється мотор. Завантажувальний отвір діаметром 75 мм - це можливість завантажувати ціле яблуко і не розрізати його на частини. Таким чином, ви не будете витрачати час на попередню обробку фруктів, що дуже зручно і економить ваш час. Завдяки контейнеру з сепаратором ви зможете пити чистий сік без піни. Об"єм глечика для соку 1,25 літра.

BRAUN J500WH має 2 швидкості. Одна швидкість призначена для обробки м'яких фруктів і овочів, інша - для твердих. Завдяки функції «Антікапля» ваша кухня буде залишатися чистою. Активація функції відбувається за допомогою натискання на кнопку. Носик соковижималки виготовлений з нержавіючої сталі, а його форма дозволяє запобігти розбризкування соку, забезпечуючи його пряме попадання в стакан. Вільно пересувати і зручно зберігати соковижималку BRAUN J500WH ви можете завдяки наявності в ній відсіку для зберігання шнура. Прилад зберігає стійке і стабільне положення приладу під час інтенсивної роботи, оскільки має нековзне підставу. Дозволяється мити всі знімні частини пристрою в посудомийній машині. Купити соковижималку BRAUN J500WH за доступною ціною - це придбати фірмову техніку високого рівня.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані