Кавоварка DeLonghi ECI 341 W - AT189784 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ECI 341 W - AT189784 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кавоварка DeLonghi ECI 341 W
Кавоварка DeLonghi ECI 341 W
Кавоварка DeLonghi ECI 341 W

Кавоварка DeLonghi ECI 341 W - AT189784

Код товару: AT189784
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки еспресо (ріжкова), Тип кави для використання чалди, мелений, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино ручне, Резервуар для води 1,0 л, Тип управління механічне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки эспрессо (рожковая)
Тип используемого кофе чалды, молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино ручная
Резервуар для воды 1,0 л
Тип управления механічна
Давление водяного насоса 15 бар
Потужність 1050
Комплектація кофеварка, инструкция
Функції съемный поддон для капель, подогрев чашек/кофейника, автоотключение
Вага 4.2, 4.25 кг
Колір Gold, White
Аксессуары темпер
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ECI 341 W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка DeLonghi ECI 341 W прекрасно впорається зі створенням кавових напоїв. Приготування кави в ній здійснюється під впливом пари, завдяки чому кавові зерна не втрачають своїх неповторних смакових якостей. Бойлер з нержавіючої сталі, прозорий контейнер для води, змінний піддон і функція автоматичного вимкнення кавоварки після декількох хвилин простою забезпечують комфортну експлуатацію приладу і довгий термін служби. До того ж, наявність крему-фільтрів з подвійним дном дозволяють використовувати як мелені, так і таблетовані зерна.

DeLonghi ECI 341 W не тільки чудово справляється зі своїм основним завданням, але і привабливо виділяється в будь-якій сучасній кухні завдяки стильному зовнішньому вигляду. Аристократичний корпус з матовим покриттям і хромованими елементами виконаний відповідно до модними віяннями сучасної епохи, і ненав'язливо підкреслить смаки свого власника. Відчуйте себе у справжній кав'ярні. Завдяки новій системі змішування молока, пари і повітря ваша кавоварка з легкістю приготує густу пінку для капучіно. Усього кілька хвилин і смачний напій з пишною пінкою буде готовим.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані