Тостер Russell Hobbs 23334-56 - AT189907 - купити Тостери в Києві й Україні, доступні ціни на Тостер Russell Hobbs 23334-56 - AT189907 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Тостер Russell Hobbs 23334-56
Тостер Russell Hobbs 23334-56
Тостер Russell Hobbs 23334-56

Тостер Russell Hobbs 23334-56 - AT189907

Код товару: AT189907
В наявності
1 999 грн
Короткий опис:
Тип керування механічне, Кількість відділень 2 відділення для тостів, Потужніть 1100 Вт, Кількість ступенів підсмажування 6, Функція підігріву так, Функція розморожування так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления механічна
Потужність 1100 Вт
Количество отделений 2 отделения для тостов
Длина шнура 1 м
Габарити 25.8 х 18 х 43.8 см
Вага 1.8 кг
Колір бежевий, нержавеющая сталь, красный
Виробник Russell Hobbs
Опис

Придбати Тостер Russell Hobbs 23334-56 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Новий тостер Russell Hobbs Classic Cream ідеальний для тих, хто любить функціональність та класичний дизайн. Стильний тостер дозволяє регулювати ступінь піджарки на ваш смак, а завдяки функції підйому тостів можна в процесі приготування перевірити наскільки підрум'янився тост. У широких слотах помістяться товсті скибочки хліба і здобні булочки. Це означає, що ви завжди будете готувати ваші улюблені тости з будь-якого хліба і з потрібним ступенем піджарки.

Тостер Classic Cream також оснащений функцією Розморожування, яка дозволяє обсмажувати тости прямо із замороженого хліба, що значно скоротить час на приготування сніданку вранці, коли кожна хвилина на рахунку. Свіжі круасани залишатимуться теплими завдяки наявності решітки для підігріву булочок. Знімний лоток для крихт легко висувається для очищення.

SENCOR – компанія з виробництва побутової електроніки, заснована в кінці 1960-х років в Японії і отримала престижний статус в області аудіотехнологій. На початку 1990-х років, коли марка SENCOR стала європейською, значно збільшився асортимент продукції компанії. SENCOR – це марка, що зв'язує традиційні японські ультрасучасні технології з найновішими тенденціями комфортного способу життя, якими рухає емоційність, індивідуальність і прагнення до розваг. Компанія славиться своїм широким асортиментом продукції, дизайном, інноваціями і ввічливістю.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані