Тостер Russell Hobbs 23310-57 - AT189956 - купити Тостери в Києві й Україні, доступні ціни на Тостер Russell Hobbs 23310-57 - AT189956 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем вам товар пластик, купить с доставкой в Харьков, рекомендуем вам pc, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить домашняя в нашем магазине, а также зеркальной камеры с доставкой по Мелитополю.
  • Предлагаем ознакомиться с питание пк, либо смарт вотч, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить бойлер воды, обратите внимание на уничтожения бумаги, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на квадрокоптера камерой, предлагаем вам сделать выбор мобильного телефона и заказать с доставкой в Хмельницком.
Тостер Russell Hobbs 23310-57
Тостер Russell Hobbs 23310-57

Тостер Russell Hobbs 23310-57 - AT189956

Код товару: AT189956
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип керування механічне, Кількість відділень 2 відділення для тостів, Кількість ступенів підсмажування 6, Функція підігріву так, Матеріал корпусу Нержавіюча сталь, Функція розморожування так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления механічна
Количество отделений 2 отделения для тостов
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Колір нержавіюча сталь
Виробник Russell Hobbs
Опис

Придбати Тостер Russell Hobbs 23310-57 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стильний, потужний тостер Russell Hobbs - ідеальний вибір любителів підсмажених шматочків. Ваші сніданки стануть ще смачніше, духмяніше і поживніше. Тостер зробить Вам смачний сніданок дуже швидко і допоможе заощадити багато часу, який так цінно, особливо в ранкові години.

Історія істинно англійської фірми Russell Hobbs розпочалася в 1952 року. Її творці зуміли створити побутову техніку нового покоління, повністю змінивши уявлення про її кольорі і формі. З цього часу побутова техніка перестала бути нудною. Всю продукцію компанії Russell Hobbs відрізняє якість, практичність і стильність. В Англії – ця компанія займає лідируючу позицію на ринку ще з 60 - 70-х років минулого століття. Зараз, завдяки своєму істинно англійського стилю і якості, компанія впевнено увійшла в списки світових лідерів аналогічного виробництва.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані